13-02-2011, 12:38 AM
Ma simt bine langa el, dar parca lucrurile se pierd, cu cat se afla mai mult cu atat parca dragostea se duce. Imi pare atat de rau ca nu pot sa-i raspund la imbratisare, dar cum eu sunt in pericol de moarte, sa nu uitam ca daca moare Saya mor si eu. Ce simt pentru el este in ceata, pana cand nu o sa ne cunoastem cu adevarat nu pot face nimic, cum pot sa fiu cu el daca eu...mai bine ma opresc.
- John gata! Ma doare capul cand te vad, m-am saturat. Daca vrei sa fi cu Saya dute la ea, nu ma mai folosi ca s-o faci geloasa. ii spun eu autoritar.
- Dar eu..si nu poate sa continui deoarece i-o tai scurt.
- Stiu ce vrei sa spui, vechea idee: imi pare rau dau o iubesc, si la la si bla bla bla.
Se uita la mine dar acum am treburi mult mai importante, cu adevarat importante.
Occ: ~MusicxD~
- John gata! Ma doare capul cand te vad, m-am saturat. Daca vrei sa fi cu Saya dute la ea, nu ma mai folosi ca s-o faci geloasa. ii spun eu autoritar.
- Dar eu..si nu poate sa continui deoarece i-o tai scurt.
- Stiu ce vrei sa spui, vechea idee: imi pare rau dau o iubesc, si la la si bla bla bla.
Se uita la mine dar acum am treburi mult mai importante, cu adevarat importante.
Occ: ~MusicxD~