12-02-2011, 11:42 PM
Nesimtit batranu' ala serios . nu a auzit de delicatete? banuiesc ca nu. en fin....m-a enervat si pe mine , ce sa mai zic de Akira?
In capitolul asta mi-a placut ca ai avut si descriere, si sentimente, si mai multe;)) a fost ok din toate punctele de vedere( mai putin a greselilor- ca ai avut de tastare destule, ai grija stiu ca e o tortura cu asta, dar....e necesar totusi, daca nu poti corecta tu, roaga pe cineva sa o faca pentru tine)
Capitolul a fost interesant, actiunea a fost amuzanta si chiar mi-a placut. Succes la scris si postat.
Bye bye!
In capitolul asta mi-a placut ca ai avut si descriere, si sentimente, si mai multe;)) a fost ok din toate punctele de vedere( mai putin a greselilor- ca ai avut de tastare destule, ai grija stiu ca e o tortura cu asta, dar....e necesar totusi, daca nu poti corecta tu, roaga pe cineva sa o faca pentru tine)
Capitolul a fost interesant, actiunea a fost amuzanta si chiar mi-a placut. Succes la scris si postat.
Bye bye!
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria