12-02-2011, 12:54 AM
Am ajuns si aici...scz gagik de intarziere...dar stii si tu ce tampenii am pe cap
Revenind la fic si la capitol...mi-a placut la nebunie. Cred ca Yu este prins intre amintirile si sentimentele sale pentru Kiro si ceea ce simte pentru Romeo, caci evident simte ceva pentru el. Spune-mi ca nu saruta cu pustiul doar pentru distractie sau ca se foloseste in acest mod de el, ca nu as suporta
Ma distrat faza cu soricelul. Romeo este o creatura mitica, cu puteri supraumane si ii e frica de soricei
Bine ca a sarit in bratele lui Yu (a primit si un mic premiu)
Poop si astept nextul... manu pls ubita nu ma lasa sa astept prea mult
Revenind la fic si la capitol...mi-a placut la nebunie. Cred ca Yu este prins intre amintirile si sentimentele sale pentru Kiro si ceea ce simte pentru Romeo, caci evident simte ceva pentru el. Spune-mi ca nu saruta cu pustiul doar pentru distractie sau ca se foloseste in acest mod de el, ca nu as suporta
Ma distrat faza cu soricelul. Romeo este o creatura mitica, cu puteri supraumane si ii e frica de soricei
Bine ca a sarit in bratele lui Yu (a primit si un mic premiu)
Poop si astept nextul... manu pls ubita nu ma lasa sa astept prea mult
"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
, chibi-ul lui