10-02-2011, 04:28 PM
[ Scuze ca fac putin off ... ... ] Sasori nu cred ca ar trebui sa fii asa de dur/a Tu te auzi ce rahaturi scornesti ? Totusi asta e parerea ei nu cred ca ar trebui sa ne comportam asa , scuze vad ca esti mai veche ca mine pe forum , dar nu cred ca asa trebuie sa vorbim unii cu altii . Parerea proprie ...daca te deranjeaza da-mi un pm si reeditez .
Revenind :
SasuKarin, doamne nu suport cuplul asta adica .... SasuSaku 4ever . Totusi sunt de parere cu Alexandra, Sasuke ar meritau pe Karin . Dupa mine Karin e doar una din fanele lui ... il vede pe Sasuke ca un ''trofeu'' dupa cum sa ma mentionat .
Deci raman la SasuSaku speram ca el isi va da seama ca Sakura il iubeste ... cine stie .
Revenind :
SasuKarin, doamne nu suport cuplul asta adica .... SasuSaku 4ever . Totusi sunt de parere cu Alexandra, Sasuke ar meritau pe Karin . Dupa mine Karin e doar una din fanele lui ... il vede pe Sasuke ca un ''trofeu'' dupa cum sa ma mentionat .
Deci raman la SasuSaku speram ca el isi va da seama ca Sakura il iubeste ... cine stie .
Pam-pam-pam ... Intelegi ?!