10-02-2011, 03:57 PM
Nu, nu incep un fic la sectiunea gresita Puteam scrie si mai mult, dar n-am facut decat sa mentionez cateva titluri de manga-uri nsi muzica, aia a luat cel mai mult (m-am lasat dusa de val...comme d'habitude).
Actor preferat~ pas, nu cred ca am unul. Desi Depp arata genial si stie sa joace cam orice rol...
Muzica ce ascult? Am postat deja asta^^.
Si acum...
Prenume real :Elena-Alexandra
Culoarea prferata :gri (plus alb, visiniu, negru)
Cartea preferata :mentionata mai sus.
Anime prferat :mentionat mai sus
Iti plac filmle cu vampiri :depinde daca sunt realizate bine. NU SUPORT TWILIGHT sau oricare film din serie. prea libidinos.
Ce fel de filme si carti sau filme vizionezi de obicei :mentionate in primul post
Mancare favorita :mentionata mai sus. Daca e sa nu fie desert, carnea de miel cu multe mirodenii gatita la cuptor, vita in sange, seabass-ul (e un peste), sushi, creveti.
Bautura favorita :... nu stiu... imi place cafeaua tare (care din cine stie ce motiv, ma adoarme), energizantele shake-urile.
Clasa : anul 1, medicina
Varsta :19
Zodia : scorpion.
Alte intrebari la interogatoriu?
Actor preferat~ pas, nu cred ca am unul. Desi Depp arata genial si stie sa joace cam orice rol...
Muzica ce ascult? Am postat deja asta^^.
Si acum...
Prenume real :Elena-Alexandra
Culoarea prferata :gri (plus alb, visiniu, negru)
Cartea preferata :mentionata mai sus.
Anime prferat :mentionat mai sus
Iti plac filmle cu vampiri :depinde daca sunt realizate bine. NU SUPORT TWILIGHT sau oricare film din serie. prea libidinos.
Ce fel de filme si carti sau filme vizionezi de obicei :mentionate in primul post
Mancare favorita :mentionata mai sus. Daca e sa nu fie desert, carnea de miel cu multe mirodenii gatita la cuptor, vita in sange, seabass-ul (e un peste), sushi, creveti.
Bautura favorita :... nu stiu... imi place cafeaua tare (care din cine stie ce motiv, ma adoarme), energizantele shake-urile.
Clasa : anul 1, medicina
Varsta :19
Zodia : scorpion.
Alte intrebari la interogatoriu?