09-02-2011, 11:51 PM
Hey !!! Nu ma prea pricep la dat comm-uri , deci sa nu te superi :D
In primul rand e o idee originala , nu am mai citit ceva asemanator . Sakura tocilara cu ochelari o_O si Sasuke baiatu cuminte :zuppy06:???. Deabea astept sa se infiripe ceva 8-> , presimt ca va fi o dragoste "picanta" . :>
A , dap , si sa nu uit...ador descrierea personajelor . Imi place cel mai mult descrierea lui Sasuke :X , adica ... si bogat si cuminte??:O asta e ciudat , insa si interesant .
Apropo:1. Folosesti un pic cam mult " si" ... se aude cam ciudat .
2. Ca sa sune mai interesant , pune ceva mai mult descriere a sentimentelor , adica inceraca sa lasi sentimentele sa curga :D. [ daca intelegi unde bat] .
Cam atat am avut de zis ! Bye ... si deabea astept Next-u :*
In primul rand e o idee originala , nu am mai citit ceva asemanator . Sakura tocilara cu ochelari o_O si Sasuke baiatu cuminte :zuppy06:???. Deabea astept sa se infiripe ceva 8-> , presimt ca va fi o dragoste "picanta" . :>
A , dap , si sa nu uit...ador descrierea personajelor . Imi place cel mai mult descrierea lui Sasuke :X , adica ... si bogat si cuminte??:O asta e ciudat , insa si interesant .
Apropo:1. Folosesti un pic cam mult " si" ... se aude cam ciudat .
2. Ca sa sune mai interesant , pune ceva mai mult descriere a sentimentelor , adica inceraca sa lasi sentimentele sa curga :D. [ daca intelegi unde bat] .
Cam atat am avut de zis ! Bye ... si deabea astept Next-u :*
[align=center]In priviri calde strapunge frigul
Cand ii ai pe toti aproape esti cel mai singur
Cand il vezi ca pe un frate el te va trada
Tot ce mai conteaza este muzica .
Cand ii ai pe toti aproape esti cel mai singur
Cand il vezi ca pe un frate el te va trada
Tot ce mai conteaza este muzica .
![[Imagine: BRS.jpg]](http://blog.fansub.tv/carlita/files/2010/07/BRS.jpg)