08-02-2011, 08:07 PM
-Poate gandesc altfel ca alti dar nu ma simt bine!Nici nu stiu sa imi controlez asa zisele mele puteri.Ce ma fac...
-Te pot ajuta eu cu antrenamentul!spuse John pe un ton mai energic.
-Iar eu cu teoria daca e nevoie!sari Alois in sus si isi flutura pelerina mai ceva ca un cocos.
-Eu iti sunt alaturi doar sunt prietena ta cea mai buna,nu?Myn sari in sus apoi ma luase in brate.
-Va multumesc baieti...Sunteti cei mai tari!spun eu zambind si aratand semnul meu preferat:"Pace!"
-Atunci eu zic sa te odihnesti pentru ca de maine incepem antrenamentul!
-Da...Oare ce o sa zica Nobu daca ma vede venind la ora 12 noaptea imbracata in printesa?Sau pe tine Myn?O sa iti plezneasca o teorie de lungimea unei edituri!
-Va pot conduce eu!
-Ce o sa zica mama cand o sa vada ca vin acasa cu un vampir!?
-Halloween?spun eu,iar toti incep sa rada.
-Dar poate ramaneti aici?
Occ:Miranda^_^
-Te pot ajuta eu cu antrenamentul!spuse John pe un ton mai energic.
-Iar eu cu teoria daca e nevoie!sari Alois in sus si isi flutura pelerina mai ceva ca un cocos.
-Eu iti sunt alaturi doar sunt prietena ta cea mai buna,nu?Myn sari in sus apoi ma luase in brate.
-Va multumesc baieti...Sunteti cei mai tari!spun eu zambind si aratand semnul meu preferat:"Pace!"
-Atunci eu zic sa te odihnesti pentru ca de maine incepem antrenamentul!
-Da...Oare ce o sa zica Nobu daca ma vede venind la ora 12 noaptea imbracata in printesa?Sau pe tine Myn?O sa iti plezneasca o teorie de lungimea unei edituri!
-Va pot conduce eu!
-Ce o sa zica mama cand o sa vada ca vin acasa cu un vampir!?
-Halloween?spun eu,iar toti incep sa rada.
-Dar poate ramaneti aici?
Occ:Miranda^_^