06-02-2011, 08:25 PM
Hey...Mersi de primire Alya
Now...Raspunsurile la intrebarile tale ^^
1.Iti place sa citesti ?
Imi place sa citesc ficuri . Daca vine vorba de citit la romana ma lipsesc -_-"
2.Ce detesti ?
Da , stiu , e ciudat , dar singurul lucru pe care il detesc cel mai mult e pestele -_-"
3.Ce tara iti place ?
Japonia :X Este preferata mea de cand am inceput sa urmaresc Anime-ul Naruto :X
4.Dar oras ?
Tokio :X Imi place stilul Asiatic , de aceea prefer tari si orase din Asia
5.Trupa/cantaretul preferat
Sunt mai multe trupe , printre care si un cantaret . Sa vedem ... Michael Jackson , Trupa Snap , Backstreet Boys , Westlife , La Bouche , Bon Jovi si Roxette
6.Ce iti doresti sa devi in viata ?
Sincer vreau sa am un domeniu care sa fie legat de desen . Am luat mai multe lucruri in calcul . Mai intai am vrut designer , dar m-am razgandit , apoi am vrut sa fiu un artisit cunoscut pentru picturile mele si ultima mea idee a fost sa fiu profa' de desen -_-"
Now...Raspunsurile la intrebarile tale ^^
1.Iti place sa citesti ?
Imi place sa citesc ficuri . Daca vine vorba de citit la romana ma lipsesc -_-"
2.Ce detesti ?
Da , stiu , e ciudat , dar singurul lucru pe care il detesc cel mai mult e pestele -_-"
3.Ce tara iti place ?
Japonia :X Este preferata mea de cand am inceput sa urmaresc Anime-ul Naruto :X
4.Dar oras ?
Tokio :X Imi place stilul Asiatic , de aceea prefer tari si orase din Asia
5.Trupa/cantaretul preferat
Sunt mai multe trupe , printre care si un cantaret . Sa vedem ... Michael Jackson , Trupa Snap , Backstreet Boys , Westlife , La Bouche , Bon Jovi si Roxette
6.Ce iti doresti sa devi in viata ?
Sincer vreau sa am un domeniu care sa fie legat de desen . Am luat mai multe lucruri in calcul . Mai intai am vrut designer , dar m-am razgandit , apoi am vrut sa fiu un artisit cunoscut pentru picturile mele si ultima mea idee a fost sa fiu profa' de desen -_-"