05-02-2011, 10:15 PM
Deşi italiana este o limbă muzicală, oarecum ca româna, nu-mi place să ascult ceva în italiană (excepţia este opera, unde nu-ţi dai seama că e italiană foarte mult). Versurile sunt simpliste, dar plăcute - mă rog, într-o piesă de dragoste nu versurile însine contează, ci mesajul (care e deja overused).
E destul de kitsch ce am spus, dar nu o să despic melodia din punctele melodice de vedere, fiindcă o fac degeaba.
Acum, aveţi 2 alegeri.
Muse - Exogenesis Symphony Part 3 (Redemption)
Flogging Molly - If I Ever Leave This World Alive
Ambele melodii au un lucru în comun, d-asta le-am pus la pachet. Alege ce vrei, user următor.
Prima e mai melodramatică, cu un intro foarte frumos de pian, a doua are influenţe irlandeze şi e mai "uprising".
E destul de kitsch ce am spus, dar nu o să despic melodia din punctele melodice de vedere, fiindcă o fac degeaba.
Acum, aveţi 2 alegeri.
Muse - Exogenesis Symphony Part 3 (Redemption)
Flogging Molly - If I Ever Leave This World Alive
Ambele melodii au un lucru în comun, d-asta le-am pus la pachet. Alege ce vrei, user următor.
Prima e mai melodramatică, cu un intro foarte frumos de pian, a doua are influenţe irlandeze şi e mai "uprising".
![[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]](http://sigurros.s3.amazonaws.com/site_images/takk/subpagenav02_r1_c1.gif)
I am a lying asshole and a troll.