05-02-2011, 07:40 PM
1. Mira - sursa mea de inspiratie, care ma face sa rad si imi intelege mania pentru yaoi si e o mare scriitoare
1. ( din nou) Sako-chan - coleguta mea de scoala pe care am intalnit-o cand m-am transferat si cu care m-am imprietenit din cauza lui Naruto.
2. Nya- ma face sa rad de fiecare data cand vorbesc cu ea ( desi nu am mai vorbit de muult timp)
2. elusive wolf-e o scumpaaaaa ( cu multi a)
3. Fallen Angel nu am apucat sa vorbesc mult cu ea dar e o scumpa
3. Pookie- nici cu ea nu am apucat sa vorbesc prea mult dar e super tare ( si intelege faptul ca sunt o fantoma) jur ca o sa bantui pe cine vrea ea.
4. MusicxD- cu ea nu am vorbit deloc dar imi place modul in care comenteaza la ficuri ( mai ales la cel pe care il fac cu Mira)
5. Nanna- pentru ca e super dulcica
Dau edit cand imi amintesc de ceilalti useri minunati de pe Zup
1. ( din nou) Sako-chan - coleguta mea de scoala pe care am intalnit-o cand m-am transferat si cu care m-am imprietenit din cauza lui Naruto.
2. Nya- ma face sa rad de fiecare data cand vorbesc cu ea ( desi nu am mai vorbit de muult timp)
2. elusive wolf-e o scumpaaaaa ( cu multi a)
3. Fallen Angel nu am apucat sa vorbesc mult cu ea dar e o scumpa
3. Pookie- nici cu ea nu am apucat sa vorbesc prea mult dar e super tare ( si intelege faptul ca sunt o fantoma) jur ca o sa bantui pe cine vrea ea.
4. MusicxD- cu ea nu am vorbit deloc dar imi place modul in care comenteaza la ficuri ( mai ales la cel pe care il fac cu Mira)
5. Nanna- pentru ca e super dulcica
Dau edit cand imi amintesc de ceilalti useri minunati de pe Zup
Tnx Nibbles
Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .
I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3
Nothing can\' t stop me from loving you