Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Buna ! ^^

Multumesc pentru primire hug Si acum raspunsurile la intrebarile voastre . Incep cu DeDal

"Manga citesti? Ai cateva preferate?"
Nu citesc . Am incercat sa citesc , dar ma incurc in replici . Adica nu stiu pe care sa o citesc prima si la cum am eu rabdare sa descifrez ordinea prefer sa stau de geaba -_-" Deci prin urmare nu am nici manga preferate , dar imi place cum sunt realizate in manga personajele din Naruto 4

"Urmaresti yaoi/yuri/hentai?"
Pai citesc ficuri cu scene hentai , dar dupa yaoi si yuri nu ma omor . Nu ma incanta prea mult oamenii pe invers , dar nici nu comentez prea mult pe subiectul acesta pentru ca nici nu am incercat sa citesc asa ceva , dar probabil ca va exista o zi in care curiozitatea va fi mare si probabil ca am sa citesc . Acum am eu o intrebare legata de chestia asta . Cumva exista si anime-uri hentai sau yaoi si yuri ? Daca sunt ma astept sa fie pe animax , dar sincer eu ma uit pe animax in fiecare seara incepand de la ora 12 noaptea pana pe la unu jumatate si nu am vazut astfel de anime-uri . Si daca sunt astfel de anime-uri poate imi spuneti si mie pe ce program sunt ^^

"Ce mai faci in timpul tau liber?"
Pai desenez , stau pe mess , cateodata ies prin oras cu prietenii si cam atat ^^

"iti plac poeziile?"
Nu prea . Nu ma omor cu cititul la romana . Prefer sa citesc carti de dragoste , desi unele ma scarbesc si ma fac sa ma intreb de ce Doamne iarta-ma tocmai pe aia am vrut s-o citesc .

"Ai un personaj favorit dintr-un anime/carte?"
Din carti , nu . Din anime-uri , da . Sa vedem . Din Naruto imi place de Sasuke si Sakura . Mi se par cei mai frumosi din anime 106 Si imi place putin si de Hinata . Si ea e draguta , dar am inceput sa ma atasez de personajul ei pentru ca am un comportament destul de asemanator cu al ei . Si bineinteles ca imi place si de Naruto . Si el este destul de dragut si foarte amuzant 71 Din Lovely Complex imi place de Koizumi si de Otani . Ambii sunt frumosi , numai ca mi se pare ca s-a exagerat putin cam mult la inaltimea ei . Si din FullMetal Alchemist Imi place de Winry si Ed . N-am vazut prea multe episoade din acest anime , dar am vazut indeajuns incat sa imi placa ^^

"Ce te inspira?"
De cele mai multe ori ma inspira tavanul pe intuneric -_-" In fiecare noapte cand n-am somn si ma uit la tavan imi vin tot felul de idei care se dovedesc a fi foarte bune . Si cateodata ma mai inspir si din poze sau de la un coleg de la mine din clasa , care intamplator este si baiatul pe care il plac 9 ,care are niste replici de razi pana nu mai poti . Mi s-a intampalt odata cand eram la masa cu parintii si era asa liniste . Si incep eu deodata sa rad ca o isterica doar pentru ca mi-am adus aminte de replicile lui . Bineinteles ca parintii se uitau la mine ca la extraterestrii 78

Si acum raspunsurile la intrebarile lui Ayamy

1.Varsta...
Am 12 ani , fac in mai 13 . Ce chestie acum observ si eu ca varsta pe care o implinesc este aceiasi cu ziua 71 Pe data de 13 mai implinesc 13 ani .
2.Animal favorit...
Pisica :X Chiar am un motan pe nume Pisu . E foarte dragals si pufos , numai ca in ultimul timp s-a facut cat un porcusor -_-" Si pe deasupra a devenit si nesimtit ca a inceput sa bea apa din cana mea . Oare nu il inteapa la limba acidul ?24
3.Ask K-pop?
Nu ascult . Am auzit de acest gen de muzica si de j-pop si multe altele , dar nu m-am ostenit sa caut . Eu in general ascult muzica din anii 80-90 rock in special . Bineinteles ca ascult si muzica noua . Ceea ce nu ascult absolut de nicio culoare sunt manelele si muzica populara . Imi vine sa ma strang de gat cand le aud .

Well...Astea sunt raspunsurile mele .... Bye :bye:

Edit : Scuze ... Sunt cam aeriana ... Ce sa fac -_-" Era bine de precizat in primul post , dar uite ca am spus in postul asta ^^ Sorry DeDal . Acum am scris bine , nu? 4
[Imagine: lovely-complex.gif]
Risa Koizumi & Otani Atsushi
[Imagine: risa05.png] [Imagine: Otani.gif]
My fic : Iubire intre doi Akatsuki

Răspunsuri în acest subiect
Buna ! ^^ - de Risa Koizumi - 04-02-2011, 09:10 PM
RE: Buna ! ^^ - de DeDal N. - 04-02-2011, 09:51 PM
RE: Buna ! ^^ - de Yuki - 04-02-2011, 10:09 PM
RE: Buna ! ^^ - de Risa Koizumi - 04-02-2011, 11:11 PM
RE: Buna ! ^^ - de georgiana12 - 04-02-2011, 11:51 PM
RE: Buna ! ^^ - de Risa Koizumi - 05-02-2011, 01:25 AM
RE: Buna ! ^^ - de Alya - 05-02-2011, 07:29 PM