Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata e deosebita

#62
Lume lume am adus next'ul ca am vazut ca s-a citit. Si va multumesc mult>:d< Am adus next'ul si este mai lungut si sper sa fie pe masura asteptarilor voastre. Daca nu imi cer iertare. Si scuzati-ma de greseli deoarece nu am dormit toata noaptea si sunt cam somnorici. Deci va urez lectura placuta si sper sa imi dati parerile voastre.

Capitolul XVI: Suferinta iar ... nu se mai termina odata?

Sakura:


Eram deja de doua zile in Londra. De ce nu ma simteam mai bien ca am scapat de toti si de toate? De ce nu puteam sa ma iert pe mine pentru mesajul dat lui Sasuke? M-a ranit profund, insa poate ar fi trebuit sa ii ascult si parerea lui si sa vad ce are de spus. Si mai este si Dia care plange in fiecare dimineata si seara cu pretextul „Unde este tati” Imi vine sa incep sa plang numai cand o aud, ins atrebuie sa ma tin tare si sa ii spun mereu ca tati este la serviciu si ca vine noaptea numai cand ea doarme si o pupa pe frunte cum facea ea de obicei. Reuseam sa o impac cu acest lucru, insa mai aveam o problema. Ii uitasem acasa pe ursuletul ei preferat. Era o crima pentru ea mai ales ca il iubea asa de mult deoarece mie mi-l daduse Sasuke cand eram mici. Am oftat privind-o pe cea mica. Cum puteam sa o conving sa nu mai planga dupa el?
Am luat-o de manuta si am dus-o sa o schimb. Am imbracat-o ca o adevarata domnisoara cu o rochita de un roz pal ce i se potrivea foarte bine. I-am facut parul in coada stil spic de grau si am incalat-o cu o pereche de pantofiori de lac de aceiasi nuanta cu cea a rochiteti. La gat i-am pus un lantior modificat. Era un lantisor dat de Sasuke cu mult timp in urma. Acesta era confectionat din argint si oc utiuta mica in interior din catifea rosie in care puteam sa punem doua poze. Stiam foarte bina ca de cate ori il purtam Dia vroia sa o iau in brate si sa se joace cu acel pandantiv. Ii placea sa il deschida si sa vada poza ei si a brunetului acolo. Punea pe singurele persoane la care tineam enorm. Acum nu stiam ce sa fac cu noul bebelus. Nu stiam daca sa duc sarcina pana la capat sau nu. Mi-am luat toate ganduri de pe cap si am luat-o pe printesa mea la cumaparaturi. Era asa de uimita sa vada lantiosrul la gatul ei. Daca nu ma pupa de mii de ori.
In scurt timp am oprimt masina in fata celui mai mare magazin de jucari din Londra. Am ieist din masina si am luat-o si pe fetita mea iubita si am intrat in magazin. Am ramas de-dreptul socata sa vad atea jucarii. Am mers cu cea mica printre rafturi in cautarea unei jucari ce ar fi putut sa ii inlocuiasca ursuletul. Mergeam printre miile de jucarii dar ea nu alegea niciuna.
-Dia scumpo ... alege ceva ce iti place, i-am spus ingerasului meu sarutand-o pe frunte cum faceam mereu uitand ca asa ii facea si Sasuke si a inceput sa planga. Ce s-a intamplat inimioara mea? o intrebam nedumerita.
-Tatiiii nu ma mai iubeste, spuse aceasta incepuand sa planga mai rau.
Am oftat si am ieist din magazin. Am intrat in masina si am vrut sa o duc in parc. Nu stiam ce sa fac. Era mai bine sa il sun pe Sasuke? Si sa ii dau printesa sa vorbeasca cu el? Era cea mai buna metoda. Eram foarte incodata nu vroiam sa cedez asa de jos incat sa il sun. Dar trebuia sa ma gandesc ca nu o faceam pentru mine, ci pentru ingerasul meu care era rosu ca racul la fata de atata plans. Am oftat incet oprind in cateva minute in fata parcului. Mi-am dat jos centura de siguranta si m-am dat jos din masina. Am luat-o si pe micuta si am mers incet cu ea in brate, desi aveam dureri inconfundabile din cauza stresului. Ma gandeam mereu ca i-as putea face rau fatului meu. Dar nici pe jos nu o puteam lasa. Plangea ... nu ma lasa inima desi eram aporape sa cedez. I-am puat o inghetata si i-am dat-o in timp ce eu mi-am scos telefonul si am format numarul baiatului. Am oftat adnac ininte sa apas pe telefonasul verde ce trimtea apelul apoi am apasat. Se auzea cum suna de cateva ori, apoi o voce feminina mi-a raspun in telefon. Imi suan asa de familiar pana mi-a caut fisa.
-Karin! spun ca picata din cer si ma indepartez putin de fetita mea, pentru a putea vorbi la telefon.
-Ce s-a intamplat Sakura? Te miri ca raspund eu la telfonul iubitului tau? Poate nu ai auzit dar eu ii port copilul in pantec ... deci eu am prioritate, draga mea, imi spuse aceasta aceasta si imi inchise telefonul.
Am ramas surprinsa de toate acele lucruri nu stiam de ce dar aveam senzatia ca vreau sa incep sa plang. Si trebuia sa ii dau iubitei mele fetite sa vorbeasca cu „tatal”ei la telefon. M-am apropiat de banucta si am privit-o incercand sa raman tare.
-Mami ... vorbim acum cu tati? ma intreaba aceasta parca sfasiindu-mi inima. Am privit-o si am dat negativ din cap. Aceasta a incpeut sa dea cu pumnii in mine suparata. Am privit-o si i-am oprit manutele deoarece incepea sa dea in pantece si eram deja in doua luni.
-Dia ... vrei ca mami sa iti aduca un fratior sau o surioara? ma trezesc spunand privind-o pe aceasta cum se opreste si ma priveste cu ochisorii aia mari ai ei si spune un „da” mai hotarat ca niciodata, ca si cum as fi luat-o in casatorie.
Aceasta se uita la mine sperand ca eu sa continui. Insa nu imi mai gaseam cuvintele. Nu stiam ce sa ii zic ca sa o calmez. Nici nu staim cat voi putea sa duc aceasta sarcina pana la sfarsit ... deoarece tot aveam traume in ultima vreme.
-Daca chiar iti doresti un fratior sau o surioara ... nu ar mai trebui sa o superi pe mamica ta ... si sa nu mai dai in ea, deoarece il doare pe bebe ... ii explic eu acesteia.
Aceasta a aprobat si m-a imbratisat strangandu-ma cat de tare putea ea si m-a pupat pe ambii obraji de multe ori ca sa ma rasplateasca ca a lovit bebelusul.


[center]***Seara la resedinta Haruno din Londra***[/center]

Imi aud telefonul sunand si imi indrept mana spre noptiera luand telefonul. Numarul era al brunetului. Nu stiam daca sa raspund sau nu. Ma gandeam ca iar era roscata vrand sa ma enerveze. Intr-un final am raspuns ca sa nu o trezesc pe mica mea sclipire, iesind pe balcon.
-Sakura ... ce ma bucur ca ai raspuns ... se auzi de la celalalt capat o voce plansa ce ma fecea si pe mine sa plang. Am crezut ca ai patit ceva ... si tu si Dia. Sakura nu e vina mea ... nu e nimic intre mine si Karin ... a facut toate astea numai ca sa ne desparta, continua aceiasi voce care mi-am dat seama ca era a iubitului meu.
Cand am auzit de tarfa roscata m-am intunecat la fata. Eram nervoasa iar sangele imi pulsa in vene. Imi auzeam bataile inimii in cap ceea ce nu era de bine.
-Sasuke ... Karin mi-a raspuns astazi la telefonul tau. Sunt fericita pentru voi ca sunteti un cuplu ...
-Sakura! Eu si Karin nu vom fi niciodata impruna. Tu esti singura pe care o iubesc. Tu si Dia ... sunteti singurele pentru care eu traiesc. Si tare mi-ar fi placut sa aud de la tine ca esti insarcinata nu de la aia care mai si minte. Dar se pare ca tu ma urasti ... Ai spus ca m-ai sunat? ma intreaba acesta dupa ce facu o pauza de cateva secunde si realiza ce spusesem defapt.
-Da ... Dia vroia sa vorbesca cu „taticul ei”, am spus cu o voce stinsa auzind ca cea mica s-a trezit si ca ma cauta.
M-am dus la ea si i-am dat telefonul sa vorbeasca cu el, stergandu-mi lacrimile de la ochi deoarece incepusem sa plang destul de bine. Nu intelegeam de ce atunci cand mi-a zis ca ar fi vrut ca eu sa fiu insarcinata mi-am dus mana instinctiv la pantec. Nu vroiam ca el sa afle. Sau cel putin vroiam sa ii zic asta cand eram fata in fata, insa Dia mi-a luat-o ianinte.
-Tatiiii o sa am un fratior sau o surioara, ii spuse aceasta dandu-mi toate planurile peste cap.
Am putut auzi cum ii zice sa imi dea mie telefonul, insa tot ce am vazut in jur a fost negru si am simtit podeaua rece sub mine si pe micuta mea care striga dupa mine, si apoi dupa mama si tata –parintii mei– sperand sa vina ei.


Poze:
Lantiosrul Diei
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]



Răspunsuri în acest subiect
Viata e deosebita - de Savarina Ali - 09-05-2010, 06:49 PM
RE: O viata cu peripeti.....[sasusaku] - de Denny - 09-05-2010, 08:17 PM
RE: Viata e deosebita - de Erina Ozaki - 10-05-2010, 10:33 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 12-05-2010, 10:55 AM
RE: Viata e deosebita - de Erina Ozaki - 13-05-2010, 10:37 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 13-05-2010, 11:18 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 16-05-2010, 08:55 AM
RE: Viata e deosebita - de O@n@ - 17-05-2010, 09:52 PM
RE: Viata e deosebita - de Erina Ozaki - 20-05-2010, 09:18 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 20-05-2010, 10:52 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 23-05-2010, 06:43 PM
RE: Viata e deosebita - de Anya - 24-05-2010, 12:02 AM
RE: Viata e deosebita - de Little M - 24-05-2010, 06:29 AM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 24-05-2010, 10:37 PM
RE: Viata e deosebita - de Kayla. - 25-05-2010, 10:46 AM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 25-05-2010, 08:31 PM
RE: Viata e deosebita - de Kira-chan - 26-05-2010, 05:42 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 26-05-2010, 07:19 PM
RE: Viata e deosebita - de Kayla. - 26-05-2010, 07:58 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 30-05-2010, 10:06 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 17-06-2010, 03:18 PM
RE: Viata e deosebita - de Vir - 17-06-2010, 06:11 PM
RE: Viata e deosebita - de Little M - 18-06-2010, 06:49 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 19-06-2010, 09:31 AM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 21-06-2010, 03:17 PM
RE: Viata e deosebita - de Fifilina - 21-06-2010, 04:03 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 13-07-2010, 05:39 PM
RE: Viata e deosebita - de Yun. - 26-07-2010, 07:43 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 27-07-2010, 11:58 AM
RE: Viata e deosebita - de Flash - 27-07-2010, 12:12 PM
RE: Viata e deosebita - de Erina Ozaki - 30-07-2010, 02:27 PM
RE: Viata e deosebita - de Yun. - 03-08-2010, 10:00 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 12-08-2010, 08:24 PM
RE: Viata e deosebita - de Erina Ozaki - 12-08-2010, 11:07 PM
RE: Viata e deosebita - de Akie - 15-08-2010, 08:31 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 21-09-2010, 11:10 PM
RE: Viata e deosebita - de Hachiko - 09-10-2010, 10:14 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 03-11-2010, 09:01 AM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 10-12-2010, 09:49 PM
RE: Viata e deosebita - de Erina Ozaki - 20-12-2010, 10:07 PM
RE: Viata e deosebita - de ÃŽngeraÅŸÅŸ - 22-12-2010, 12:57 AM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 15-01-2011, 04:27 PM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 16-01-2011, 01:31 AM
RE: Viata e deosebita - de Katniss - 17-01-2011, 09:39 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 22-01-2011, 07:15 PM
RE: Viata e deosebita - de Katniss - 22-01-2011, 07:34 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 25-01-2011, 11:58 AM
RE: Viata e deosebita - de Katniss - 25-01-2011, 08:23 PM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 25-01-2011, 08:30 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 31-01-2011, 02:22 PM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 31-01-2011, 08:07 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 02-02-2011, 05:26 PM
RE: Viata e deosebita - de Sayonara - 02-02-2011, 06:29 PM
RE: Viata e deosebita - de Turta Dulce - 03-02-2011, 12:53 AM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 03-02-2011, 01:25 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 04-02-2011, 01:53 PM
RE: Viata e deosebita - de Sayonara - 04-02-2011, 02:48 PM
RE: Viata e deosebita - de Turta Dulce - 04-02-2011, 03:41 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 04-02-2011, 06:52 PM
RE: Viata e deosebita - de Turta Dulce - 04-02-2011, 07:10 PM
RE: Viata e deosebita - de Katniss - 04-02-2011, 10:09 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 04-02-2011, 11:07 PM
RE: Viata e deosebita - de Turta Dulce - 04-02-2011, 11:25 PM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 04-02-2011, 11:30 PM
RE: Viata e deosebita - de Sayonara - 05-02-2011, 06:19 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 06-02-2011, 11:09 AM
RE: Viata e deosebita - de Turta Dulce - 06-02-2011, 11:38 AM
RE: Viata e deosebita - de Sayonara - 06-02-2011, 12:48 PM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 06-02-2011, 02:51 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 06-02-2011, 03:32 PM
RE: Viata e deosebita - de Turta Dulce - 06-02-2011, 03:58 PM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 06-02-2011, 06:24 PM
RE: Viata e deosebita - de Savarina Ali - 07-02-2011, 11:01 PM
RE: Viata e deosebita - de Turta Dulce - 07-02-2011, 11:06 PM
RE: Viata e deosebita - de Katniss - 07-02-2011, 11:20 PM
RE: Viata e deosebita - de Reine - 08-02-2011, 06:01 PM
RE: Viata e deosebita - de Lorely - 08-02-2011, 11:05 PM
RE: Viata e deosebita - de Sayonara - 11-02-2011, 03:56 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
15 Vizitator(i)