04-02-2011, 10:20 AM
Ce prostie...
O iau pe Miranda deoparte sa vorbim, chiar trebuie sa lamurim niste lucruri. Ea nu se impotriveste, cred ca are si ea ceva sa-mi spuna.
- Miranda...
- John... Spune amandoi deodata, incercand probabil sa incepem o discutie.
- Uite, imi pare rau pentru ce s-a intamplat, iar toata chestia asta cu Saya este o prostie, chiar nu am vrut sa iasa asa, ii spun eu privind-o in ochi.
- Sa iasa ce...?
- Adica, ma refer la... Eu te...insa n-am mai avut timp sa-i spun ce se petrece, n-am mai avut timp sa-i marturisesc ca poate tin la ea mai mult ca la o prietena, de fapt, nu cred asta, poate chiar o iubesc. Alois interveni cu eu-stiu-ce discutie cu Miranda. Dupa cateva minute, ea revine.
- Deci... Ce vroiai sa-mi spui? Ma intreaba ea, adoptand o privire sigura.
- Ah, uita de asta. Vroiam doar sa-ti spun cat de... frumoasa esti in aceasta seara.
- Pai... Multumesc, imi raspunde ea rosind puternic.
Insa faptul ce ma incurca, este discutia dintre ea si amicul meu...
OOC- Miranda^_^
O iau pe Miranda deoparte sa vorbim, chiar trebuie sa lamurim niste lucruri. Ea nu se impotriveste, cred ca are si ea ceva sa-mi spuna.
- Miranda...
- John... Spune amandoi deodata, incercand probabil sa incepem o discutie.
- Uite, imi pare rau pentru ce s-a intamplat, iar toata chestia asta cu Saya este o prostie, chiar nu am vrut sa iasa asa, ii spun eu privind-o in ochi.
- Sa iasa ce...?
- Adica, ma refer la... Eu te...insa n-am mai avut timp sa-i spun ce se petrece, n-am mai avut timp sa-i marturisesc ca poate tin la ea mai mult ca la o prietena, de fapt, nu cred asta, poate chiar o iubesc. Alois interveni cu eu-stiu-ce discutie cu Miranda. Dupa cateva minute, ea revine.
- Deci... Ce vroiai sa-mi spui? Ma intreaba ea, adoptand o privire sigura.
- Ah, uita de asta. Vroiam doar sa-ti spun cat de... frumoasa esti in aceasta seara.
- Pai... Multumesc, imi raspunde ea rosind puternic.
Insa faptul ce ma incurca, este discutia dintre ea si amicul meu...
OOC- Miranda^_^