Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hälsningar

Tch, al naibii de greu cu-nceputurile astea, ca habar n-am sa zic trei cuvinte despre mine-ntr-o, hmmm... zice-se, presupusa caracterizare, da'-ncercam poate reusim sa stoarcem trei vorbe din bostanu' cu tarate sa le-asternem pe ceva var sa le vedeti si voi si, probabil, ca sigur nu pot fi, ati vedea si voi ce, cum si de unde cu respectivu' de-o facut threadu'... oricum n-avea ce face *ahem* altceva.

Da' hai, ca vorba lunga saracia omului, vorba vine de prin batranii patriei (si nu cred ca ma refer la d-alde Ceasca, mai degraba la aia de-or murit acu ceva ani, sa tot fi fost mighiuta pomenit mai-nainte copil la mama lui, naiba stie de pe-unde-o mai fi iesit... si cum mi-e si o prea mare lene sa verific, sanse sa aflu prea curand nu-s, nu ca m-ar durea prea tare, da' de tot adusei vorba...) si poate ca stiau saracii ce bodoganesc acolo asa ca tre' sa zic ce tre sa zic (dupa moda "We're here because we're here", lansata acum nu prea mult timp de domnii de la Anathema, mai... poetici, de felul lor) cum ca oi fi avand pe la vreo 20 de ani, pentru convingere se poate vizita si pagina de profil, iar cu un mic calcul s-o ajunge la fix aceeasi concluzie, da' n-opresc pe nimeni din dorinta-i necontenita (daca exista, ce-i drept) de a verifica singuri, dupa care s-ar mai putea pomeni ca numele real ar fi Radu (nu c-ar conta in mod special), ca la animeuri ma uit la fel de des ca si calu' inexistent al bunicilor (o fost o vreme cand se mai uita si ala, mai pui ca mai si traia saracu'... da' s-o dus, timp n-o mai fost, insa de ce nu se stie), da' ca manga-uri mai frecventez cat de cat constant, pare-se, iar unele nume ar fi Vinland Saga, Berserk, Pluto, Gantz, One Piece, Watashitachi no Shiawase na Jikan, FMA si poate ar mai fi (si chef parca nu).

Hmmm... sa tot mai fie muzicile, ca-n rest gol bostanu', deci am treaba cu tot felu de metale (numa' ca nu din alea de-s facute potcoavele din ele, ca tot veni vorba de raposatu' cal al bunica-mii) ci negre, moarte, grele, sumbre, progresive, avantgardiste si toata gloata de scarnavii care mai de care mai deocheate, desucheate si-amestecate spre bucuria sufletului astui om. Si daca tot spusei de genuri, ar fi un lucru sa zic si de dihaniile ce reusesc sa-mi zgaltane interiorul inspre pasare, adicatelea trupe precum: Opeth, Katatonia, Dordeduh, Agalloch, Devin Townsend, Edge Of Sanity, Vulture Industries, Negura Bunget, Arcturus, Isis, Candlemass, Tool, Meshuggah, Megadeth si toata hoarda ce poate urma...

No bun, o facui si p-asta... no, acum de-or fi intrebari, curiozitati, chestii, trestii se raspunde de-i nevoie... numa' sa fie.

Răspunsuri în acest subiect
Hälsningar - de Schimodie - 04-02-2011, 12:42 AM
RE: Hälsningar - de DeDal N. - 04-02-2011, 01:01 AM
RE: Hälsningar - de Lia - 04-02-2011, 01:10 AM
RE: Hälsningar - de Schimodie - 04-02-2011, 01:18 AM
RE: Hälsningar - de Nidryne - 04-02-2011, 12:42 PM
RE: Hälsningar - de Lia - 04-02-2011, 01:11 PM
RE: Hälsningar - de Schimodie - 04-02-2011, 02:11 PM
RE: Hälsningar - de ultimate wulf - 04-02-2011, 05:56 PM
RE: Hälsningar - de Schimodie - 04-02-2011, 07:42 PM
RE: Hälsningar - de Wunderbar - 07-02-2011, 03:15 AM

Utilizatori care citesc acest subiect: