03-02-2011, 11:13 AM
(14-07-2010, 09:04 PM)Flaw A scris: Eu nu am avut ghinionul asta Am dat doar de un shoujo.
Same here, citita si aia >.>
Eu n-am citit sfarsit T^T criminalul am reusit cumva sa il aflu din greseala - o colega si-a scapat gura si mi-a spus *hates moments like that* apoi au urmat alte probleme etc. Nu m-a surprins sa o vad pe Rei ca si the killer, avand in vedere ca pe coperta ea are masca de rabbit pe genunchi or that was my first impression pana am vazut-o moarta si apoi m-am derutat, si apoi... parca fiecare era ' lupul ' ...
So desi chiar ma apucasem de manga destul de mult timp, ultimele capitole au ramas in pom *shame on me* o sa ma apuc de indata azi sa le termin.
Mi-a placut pana unde am citit *evil smile* mai ales ca eu am o obsesie cu mastile de rabbit -- > lucru care m-a impins sa citesc si manga-ul. Oricum, de la inceput - pana la sfarsit, cum ati spus si voi si eu inca n-am ajuns dar presupun ca e adevarat - e plin de mister, si te induce in eroare de fiecare data.
Urmeaza faza de fan gurl *yays* Eiji e adorabil, el temperamental si foarte agresiv.
Anyway, aparuse si Judge, care merge pe acelasi sistem. Am citit cam vreo doua capitole, pentru ca aparea foarte greu dar acum cred ca sunt mai multe.
O sa vin cu un review de indata ce termin azi manga-ul *feels lazy* sper sa mai posteze cineva, nu vreau double post.
[CENTER]
How terrible it is to love something...
... that death can touch.
[/CENTER]
How terrible it is to love something...
... that death can touch.
[/CENTER]