03-02-2011, 02:26 AM
Pff, nu-mi pica filme recent vazute sau macar cele care m-au impresionat, ca sa fac o argumentare mai buna notei- detaliile din film, s.a
Desenul a fost simpaticut, sa spunem chiar captivant; la inceput, ideea parea marca Alice in Wonderland, e bine ca pe parcurs a mai prins ceva contur si originalitate. Morala, concluzia whatever, este si ea dragutica.
I liked it
9.
Aaah, nu mi-a placut...faza aia muzicala in care cantau 2 grase semi-naked, it wuz gross.
Next: Se7en
Edit:
Desenul a fost simpaticut, sa spunem chiar captivant; la inceput, ideea parea marca Alice in Wonderland, e bine ca pe parcurs a mai prins ceva contur si originalitate. Morala, concluzia whatever, este si ea dragutica.
I liked it

Aaah, nu mi-a placut...faza aia muzicala in care cantau 2 grase semi-naked, it wuz gross.
Next: Se7en
Edit:
Citat:Ceea ce nu mi-a placut uhmm .. death of the anti-hero O.o Why evil can't win at least one time for Christ sake ?!Depinde cum privesti situatia, ideea "bad guy-ul" nu era traieasca, ci sa isi finalizeze 'capodopera' - prin moartea sa. In a way, he won

Do not speak unless you can improve the silence.