02-02-2011, 09:50 PM
De data asta pot scrie si eu un post mai decent ;) desigur ca e la fel de tare ca intotdeauna =D> de-abia astept sa vad cum decurge situatia in continuare =P~ cateva greseli de tastare, dar nimic important, toata lumea mai si greseste, chiar si dragele mele Mira si Aisu! :x Va imbinati perfect si imi place ca e din perspectiva amandurora. Mira eu pur si simplu ADOR in totalitate modul tau de a descrie :D mai ales faza cu " brutalitate dulce" suna ataaaaat de marfa! La fel si faza cu tipu din oglinda, o idee foarte buna de a descrie personajul principal dintr-o carte la persoana I (care, apropo, e stilul meu preferat de a scrie, si imi place sa si citesc cartile subiective; nu stiu, parca pur si simplu la persoana I simt mult mai profund sentimentele pe care incerc sa le transmit sau sa le simt dinspre cel de pe partea cealalta a penitei; nu te superi daca il voi prelua si eu, asa-i? evident, nu la fel, doar ideea de a descrie persoana din oglinda :D nu vreau sa fac cumva art theft) si folosesti si cuvinte foarte interesante (gen austere, insignifiante...apropo, zic eu, sperand sa nu fiu vazuta ca o toanta, ce draq inseamna austere?) Sfarsitul e bestial, dar ma enerveaza. Acum pricep si eu de ce nu va place sa va las in suspans atat de mult :)) Sunt ff curioasa ce reactie va avea Mr. Sexy Doctor Psihiatru :)) Va ube si astept cu sufletul la gura next-ul!!! (oh si da, uite asa ma revansez pentru postul scurt de data trecuta si Aisu sa stii ca te strang de gat luni daca nu postezi next-il pana atunci >:))