(01-02-2011, 10:51 PM)Teh A scris: Cătălin, nu te speriaZuppy postează... automat la nou veniţi, e opţiune... automată, să zicem aşa, so you dont have to be scared.
Anyway, bine ai venit pe animezup * smiles* sper să te simţi bine aici şi să îţi faci câţi mai mulţi prieteni noi, and all. Nu o să fie prea greu, I suppose.
Oh, îmi place nickname-ul tău, e foarte simpatic, de la ce vine?
So, ai vreun film preferat? ( thats my very question )
Şiiiii mie îmi place baschetul -tho I'm a girl, şi nici nu prea joc, its my favorite sport of all, cred că aş fi în stare şi să urmăresc un joc de baschet cap-coadă ( live, bineînţeles ) fără să mă plictisesc, which is rather strange. Dar voiam doar să punctez faptul că baschetul e frumos.
Anyways, fără a mă abate de la subiect, îţi urez şedere plăcută şi ne mai vedem pe aici.
eh nu m-am speriat asa de tare :pfiu: , nick-ul e o poveste lunga o//o (incerc sa o scurtez) cand am fost mult mult mai mic nu stiam ce nick sa imi aleg cred ca am stat o zi intreaga tot gandindu-ma si scriind pe foaie,dar nu gaseam nimic eram foarte sad :99: ,am aruncat toate foile in cosul de gunoi, a 2-a zi dimnieata cand m-am trezit si mi-au fugit ochii in cos cand am trecut pe langa el si am vazut ca scrie un nume intors "nazrob"...apoi :yes:...m-am gandit chiar suna bine, am facut id de mess m-am logat cu nick-ul si m-am gandit noah asa nick nu mai gasesti:ha:..the end :pfiu:
hmm..film preferat.."? "Pan's Labyrinth" e chiar un film foarte interesant ...filmul tau preferat care este ?
da e frumos basketul :thumbup: m-am reapucat sa joc iar
multumesc mult

(02-02-2011, 12:52 AM)Elizabeth A scris: bine ai venit pe animezup sper sa-ti faci multi prieteni, sa respecti regulile si sa fi mult mai activ ca mine [nu prea stiu ce sa zic >.> ]Buna, multumesc
intrebari:
Personaju preferat din Bleach este .... ?
Esti cu manga si anime la zi ?

Personajul meu preferat din Bleach este Urahara desi nu prea stim ce puteri are asta face sa fie intresant is curios sa vad cat de puternic e..in plus e si foarte amuzant ...
Da, is cu manga si anime la zi ieri am fazut epidoul 307 din Bleach astept sa apara manga-ul; e enervant ca anime-ul de la Naruto apare numa in 10 feb. :go: dar e bine ca o sa fie 2 episoade:yes:..
mersi de intrebati