01-02-2011, 05:48 PM
Big Bang Incontinu le ascult melodiile. Sunt inspirate. De Big Bang am auzit intamplator de pe zup. Prima oara n- am bagat de seama ,dar cand am vazut ca mai multi adora Big Bang mi-am zis : "De ce nu ? " Asa ca am dat un click frumos pe youtube si am ascultat. Si am ascultat .... Pana in vremea asta
Membri preferati sunt : ( am un top -.-)
GD - Oh serios. Cine nu l- ar place pe GD ? E frumos , sexos si bengos ;x Are o voce ... mama mama
T.O.P - Imi place cum ii sta parul in Turn It Up 8- > . Dar acum e alb - mov O.O. In fine , imi plac baitii mai inalti [ asa cum e el ]. Si el e sexos , frumos si bengos :]]
SeungRi - E pur si simplu un scump. Pare atat de inocent ;x
Taeyang - Ce bine arata la bustul gol O.O
Melodii preferate :
- Tell Me Goodbye - O ador <33333
- Haru Haru - Cat am plans la melodia asta
- Lollipop - Loli Loli loli pop
- Lollipop 2 - O ascult incontinu [;x]
Si sunt mai multe dar astea sunt cele mai preferate dintre preferate
Big Bang are deosebita onoare de a sta in varful clasameltului meu inexistent ^.^ Este trupa mea favorita [ dintre cele coreene ofc ] .
Membri preferati sunt : ( am un top -.-)
GD - Oh serios. Cine nu l- ar place pe GD ? E frumos , sexos si bengos ;x Are o voce ... mama mama
T.O.P - Imi place cum ii sta parul in Turn It Up 8- > . Dar acum e alb - mov O.O. In fine , imi plac baitii mai inalti [ asa cum e el ]. Si el e sexos , frumos si bengos :]]
SeungRi - E pur si simplu un scump. Pare atat de inocent ;x
Taeyang - Ce bine arata la bustul gol O.O
Melodii preferate :
- Tell Me Goodbye - O ador <33333
- Haru Haru - Cat am plans la melodia asta
- Lollipop - Loli Loli loli pop
- Lollipop 2 - O ascult incontinu [;x]
Si sunt mai multe dar astea sunt cele mai preferate dintre preferate
Big Bang are deosebita onoare de a sta in varful clasameltului meu inexistent ^.^ Este trupa mea favorita [ dintre cele coreene ofc ] .