Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tsubasa Chronicle

Si eu am citit mangaul , dar din pacate de pe net si doar primele 2 volume am apucat pana acuma sa citesc -.-'''

Imi place cel mai mult cum sunt desenate personajele ^^ Personajul meu preferat e tot Fye ... nuj cum e scris in mangaul citit de tine ,dar eu am gasit ca se scrie Fye si se citeste Fuai... dar mie imi place um suna .

M-a socat putin faptul ca sunt cateva elemente regasite si in Chobits si Magic Knight Reyearth (banuiesc ca si din Card Captor Sakura >.> ). Dar ce sa facem , autoare sunt CLAMP si le place sa insiste cu aceleasi personaje . De expmplu , kudanurile (kudans pe engleza) sunt spiritele sau ceva de genu din Magic Knight Ryearth [de aia mi se pareau cunoscute si nu stiam de unde 39 ]

[edit] Am terminat de citit si restul de capitole ,pana la sfarsit . Se pare ca e inca ongoing TRC si abia astept sa mai citesc :3 Actiunea ia intorsaturi neasteptate ,mai ales de la cap 100 in sus. POvestea lui Fai e asa de trista...

Ceea ce-mi place cel mai mult la manga: la inceput ,in primele volume ,totul e 'lalala hai sa fim veseli' ia apoi devine ce va de genu 'T.T *cuts whrist*' .

Urm ,intrebare pentru cei care au citit si ei pana la sfarsit: care stie ce e Ashura-ou (nu cel din trecutul lui Fai) ? E baiat sau fata? O.o

Răspunsuri în acest subiect
Tsubasa Chronicle - de Grazy - 15-07-2007, 03:27 PM
RE: Tsubasa Chronicle - de Zvingli - 16-08-2007, 12:52 PM
RE: Tsubasa Chronicle - de noname... - 09-10-2010, 10:23 PM
RE: Tsubasa Chronicle - de mariska - 28-10-2011, 12:00 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)