Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pasager + 16

Ok, voi comenta acestă poveste pentru că m-ai provocat.

În general, îmi place că scrii cu diacritice şi nu am văzut nicio greşeală de tastare. Lucrurile astea dau un plus din prima, dar dacă ai scrie cu un font normal ar fi mult mai bine. Cu acesta literele sunt cam înghesuite şi le citesc mai greu.

Titlul este frumos, simplu şi la obiect, probabil voi afla mai multe detalii pe parcurs. Cele trei rânduri de la început sunt destul de captivante.

Stilul tău este simplu, dai detalii dar unele sunt plictisitoare, descrii totul foarte detaşat şi cu prea puţine sentimente. Nu atrage cititorii (cel puţin nu pe cei tineri care citesc doar despre iubire, dramă şi vampiri). Dar la sfârşitul primului capitol, în locul unde ai pus puţin mister, mi-ai trezit o dorinţă puternică să citesc continuarea. Părerea mea este să încerci să pui mici elemente care să trezească misterul peste tot, nu doar la sfârşit.
Capitolul doi este cu siguranţă mai interesant. Am văzut că ai folosit "curvă" care pe mine nu mă atrage absolut deloc şi "Câte bordeie atâtea obiceie" nu prea se potriveşte în locul unde l-am găsit.

Nu pot fi dură din cauză că se vede că citeşti, cunoşti limba română şi foloseşti diacritice. Nu mi-a plăcut decât tonul plictisit/plictisitor cu care ai povestit totul. Şi observ că nu eşti o fană a figurilor de stil.
Dar este mult mai bine decât majoritatea poveştilor de pe zup.

Ah, şi pe acest site trebuie să ceri comentarii ca să primeşti. Dacă nu o faci nimeni nu are curaj.
AÅŸtept continuarea.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]

Răspunsuri în acest subiect
Pasager + 16 - de ultimate wulf - 28-01-2011, 06:17 PM
Pasager + 16 - de ultimate wulf - 01-02-2011, 01:21 AM
RE: Pasager + 16 - de AlerimxD - 01-02-2011, 10:53 AM
RE: Pasager + 16 - de Danb - 02-02-2011, 05:43 AM
RE: Pasager + 16 - de LLC - 23-08-2011, 11:34 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)