01-02-2011, 12:49 AM
Ma bag si eu ca musca in lapte .
Alerim .
Cum a zis si 2011' poate si X - ulescu ar vrea sa se ofere sa organizeze poem of the month . Este ideea ta , initiativa ta , dorinta ta , dar ar trebuii ca si ceilalti sa aiba posibilitatea sa organizeze si sa ajute . Si daca vor fi mai multi doritori am putea vota , si asa nimeni nu se va supara , nu

Ideea este geniala , sunt sigura ca daca se aproba si asa ma voi inscrie si eu in concurs .
2011' .
Chiar ar fi funny sa se faca cluburi . Cel putin chiar ar fi foarte amuzanta faza cu clubul fetelor si cel al baietilor . S - ar putea organiza si un club al desenatorilor , unde sa se discute despre desen , pictura , anumite tehnici , un club al fotografiilor si asa mai departe , asa ne - am cunoaste mai bine , parerea mea .
Si da , cred ca ar trebuii sa fie cineva care sa se ocupe de acele sectiuni , unde vor fi ` ` cluburile ` ` . Si cred ca toti cu functii importante [ moderatori , admini , bla bla bla . ] sa aleaga ei pe cine sa puna . Ei cred ca sunt mai capabili sa faca asta si ar alege pe drept , ca daca ar fi sa alegem noi prin VOT , s - ar alege prin prietenii , mai mult ca sigur .
O idee .
Defapt era ideea lui Sibel , dar am vazut ca a fost respinsa , dar m - am gandit sa o mai reformulez eu inca o data .
Am vazut ca s - a zis ca exista deja un DOTM si ca nu este nevoie de concursul cu Design interior si vestimentar . Eu una cred ca ar prinde bine . Multi se axeaza pe asta si poate nu vor sa astepte la DOTM pana apare o astfel de tema si nu cred ca se va alege astfel de tema prea curand . Ar fi frumos sa existe si Fashion of the month .
Si acum fara concurs , ar putea sa fie o sectiune ca si Fan Art doar ca in acea sectiune sa se posteze doar creatiile de Design Interior / Vestimentar . Cred ca ar fi useri care sa isi faca topic acolo . Eu una mi - as face , mai ales ca ma indrept spre arhitectura + design si cred ca ar fi mai multi doritori .
Si bine inteles va trebuii sa se ocupe cineva de concurs si de sectiune . De concurs daca se accepta ma pot ocupa eu

![[Imagine: Jun0xCa.png]](http://i.imgur.com/Jun0xCa.png)