31-01-2011, 09:00 PM
Incep sa rad iar fetele se uita cu niste fete de fantome la mine:
-Ce ,bunika mea?Va e frica de o usa trantita? O fi fost vantul sau fantomele!Spun eu in gluma...
-Dar poate a fost o fantoma...Spune Maya tremurand.
-Nu are cum!Si daca aia a fost o fantoma eu sunt un varcolac!Incep sa rad eu ironic.
Din spatele meu se aude o voce:
-Ce nasol...Vampiri nu pot suporta sangele potailor...Sper ca prietenele tale nu sunt cine stie ce mate pentru ca azi mi-e foame!
Cand ma uit in urma mea un baiat brunet cu ochi rosii ma privea insistent.
-Aaaa!Un violator!Vezi ca stiu Karate si ma uit la filme cu lupte!strigase Maya.
-Eu cred ca e un vampir...*smile*.Dar tu nu poti bea sangele unui alt vampir nu?spun eu pe un ton serios.
-Din pacate nu...Dar ce mai e vre-unul pe aici?
-Da...Eu sunt sange pur iar prietenele mele sunt semi-vampiri.Ma intorc catre ele si le fac semn sa ridice privirile,care erau atintite in podea.Atunci ochi lor se inrosise exact ca a unui vampir.Le fac cu ochiul iar ele se uitau la mine ca la masini straine:
-Bublle...Mi-e pofta de sange!Spuse Myn aratand ca a inteles planul meu.
Occ:Cine doreste
-Ce ,bunika mea?Va e frica de o usa trantita? O fi fost vantul sau fantomele!Spun eu in gluma...
-Dar poate a fost o fantoma...Spune Maya tremurand.
-Nu are cum!Si daca aia a fost o fantoma eu sunt un varcolac!Incep sa rad eu ironic.
Din spatele meu se aude o voce:
-Ce nasol...Vampiri nu pot suporta sangele potailor...Sper ca prietenele tale nu sunt cine stie ce mate pentru ca azi mi-e foame!
Cand ma uit in urma mea un baiat brunet cu ochi rosii ma privea insistent.
-Aaaa!Un violator!Vezi ca stiu Karate si ma uit la filme cu lupte!strigase Maya.
-Eu cred ca e un vampir...*smile*.Dar tu nu poti bea sangele unui alt vampir nu?spun eu pe un ton serios.
-Din pacate nu...Dar ce mai e vre-unul pe aici?
-Da...Eu sunt sange pur iar prietenele mele sunt semi-vampiri.Ma intorc catre ele si le fac semn sa ridice privirile,care erau atintite in podea.Atunci ochi lor se inrosise exact ca a unui vampir.Le fac cu ochiul iar ele se uitau la mine ca la masini straine:
-Bublle...Mi-e pofta de sange!Spuse Myn aratand ca a inteles planul meu.
Occ:Cine doreste

![[Imagine: 302xdzc.jpg]](http://i61.tinypic.com/302xdzc.jpg)