Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ma poate lamurii cineva? [ RECLAMATII ]

(29-01-2011, 11:26 PM)Hatsune Ebina A scris: Stai asa. EU?! Cine am spus ceva de minee?? Am spus PRIETENA MEA. Si am vrut sa fiu lamurita cu acest lucru. Ia a salvat discutia voatsra, si mia dat-o mie...

Nu inteleg de ce spui ca eu as fi facut-o...Nu inteleg de ce ma acuzi pe mine. Adica, daca de mine se lua cineva, eu il/o injuram direct...

Nu inteleg dc ma acuzi pe mine la toate porcariile alea...Fata mia dat conversatia, asa ca am vrut sa vad ce si care a fost faza. Am vrut sa vad si care e versiunea ta, si care minte cel mai mult...Crezi ca daca eu eram aia handicapata mai faceam lucrurile astea? Eu am avut intentia buna...>_<

Sper ca m-am facut inteleasa...

Mdeah, acuma suntem mincinosi...

Uite, eu nu cred pe niciuna din voi pana la proba contrarie. Vrei dovezi ca minti? Vrei dovezi ca ai clone? Draga mea, nu sunt Denny, poate ca ea te-a acuzat de clone, eu ti le arunc in fata.

89.34.254.112 Registration IP: Shika
89.34.254.112 Last Known IP: Shika
89.34.254.112 Registration IP: Hatsune Ebina
89.34.254.112 Last Known IP: Hatsune Ebina
89.34.254.112 Registration IP: Eclipse-Dark
89.34.254.112 Last Known IP: Eclipse-Dark
89.34.254.112 Registration IP: Elly-chan
89.34.254.112 Last Known IP: Elly-chan

Intrebari?^^ Si nu, nu trebuie sa te faci inteleasa, pentru ca la urma urmei nu esti sefa lui Denny sau ceva ca sa te faci inteleasa la ea.
Iti exprimi opinia, la fel ca si ceilalti.

Ah, am uitat ceva.

Tu donsoara, ai ip static. Tu, donsoara, ai zis ca i-ai dat contul prietenei tale. Tu donsoara, daca ii dadeai contul prietenei tale, ea ar fi avut alt ip. Tu donsoara, nu ai dat contul nimanui. Tu donsoara, impreuna cu prietena ta de pe chat, sunteti aceeasi persoana. Tu donsoara, ar fi trebuit sa spui ca prietena ta era la pc-ul tau ca sa poti avea o sansa de scapare si de inventat explicatii plauzibile. Tu donsoara, esti o mare mincinoasa.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Ma poate lamurii cineva? [ RECLAMATII ] - de Aly - 30-01-2011, 04:00 PM
RE: Ma poate lamurii cineva? [ RECLAMATII ] - de Aly - 06-02-2011, 11:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Trebuie sa iau legatura cu cineva din administrare! Eby 3 4.127 04-01-2011, 12:00 AM
Ultimul răspuns: Flaw

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)