Uah, nu am idee de ce titlu i-as putea pune daaaar e un joc dupa parerea mea destul de ok
adicaaa sa zicem e un fel de Ideal type world cup
. Glumesc. E chestia asa :
Luam un membru dintr-o trupa x de exemplu ah G-dragon de la Big Bang
Si mai luam un membru din alta trupa y, de exemplu aaaah Lee Joon de la MBLAQ . Si ar veni ceva gen : x vs y adica G-dragon vs Lee Joon sii userul care posteaza dupa tine isi spune preferatul argumentand de ce o.o .
Well, habar nu am cum vi se pare voua, da mie-mi place.
Btw, cateva reguli :
Fara certuri pe baiatul / fata aleasa de useri, gusturile nu se discuta
Nu dati motive aberante, ca de exeplu x e mai frumos decat y, sau invers, dati motive ce va placut mai mult la ei cand i-ati vazut intr-un reality show de al lor, la concerte pe net, sau alte emisiuni : )
Have fun : )
Deci ... urmatorul user alege dintre :
Key de la Shinee vs Jokwon de la 2AM [ stiti ce au in comun,amandoi is divele celor doua trupe
. ]

Luam un membru dintr-o trupa x de exemplu ah G-dragon de la Big Bang
Si mai luam un membru din alta trupa y, de exemplu aaaah Lee Joon de la MBLAQ . Si ar veni ceva gen : x vs y adica G-dragon vs Lee Joon sii userul care posteaza dupa tine isi spune preferatul argumentand de ce o.o .
Well, habar nu am cum vi se pare voua, da mie-mi place.
Btw, cateva reguli :
Fara certuri pe baiatul / fata aleasa de useri, gusturile nu se discuta
Nu dati motive aberante, ca de exeplu x e mai frumos decat y, sau invers, dati motive ce va placut mai mult la ei cand i-ati vazut intr-un reality show de al lor, la concerte pe net, sau alte emisiuni : )
Have fun : )
Deci ... urmatorul user alege dintre :
Key de la Shinee vs Jokwon de la 2AM [ stiti ce au in comun,amandoi is divele celor doua trupe

![[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]](http://i951.photobucket.com/albums/ad355/Mychyeo/tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif)
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End