29-01-2011, 02:24 AM
Salut!
Greseli:
...ce e c notele astea la tine --> intrebare ---> Ce e cu notele astea la tine?
Da mama = Da, mama ( ''mama'' e in Vocativ )
ub = un
anul o mie optsute treizeci si sapte --- Anii nu se scriu in litere!!! Plus ca e opt sute ---> 1837
coaste sfaramate, care ma intrigau la culme - fara virugula.
Il sterg de sange dar negasind nimic curat cu care sa-mi bandajej rana, acopar scheletul cu un cearceaf iar eu ies din incapere in cautarea unui bandaj. = Il sterg de sange, (virgula) dar, (virgula) negasind nimic curat cu care sa-mi bandajez rana, acopar scheletul cu un cearsaf, (virgula) iar eu ies din incapere in cautarea unui bandaj.
Nu aprind lumina asa ca ma izbesc -= Nu aprind lumina, (virgula) asa ca..
Ajung pe dibuite la birou si spre norocul meu sertarele nu au fost incuiate. = Ajung pe dibuite si, spre norocul meu, sertarele nu au fost incuiate.
a nu pata documentele de sange iar cu cealalta =... a nu pata documntele de sange, iar cu cealalta
lel = leg
labotator -= laborator
nu vad nimic asa ca = nu vad nimic, asa ca
spte ghiubeta = spre chiuveta
ami = a-mi ( a imi )
Orce = orice
ara = ora
dativa = dati-va ( Va dati )
Utasari te rog = Utasari, (vocativ) te rog
ami = a-mi
firar = fir-ar ( Ar fi )
Dute = Du-te ( Te du/duci)
i-au = iau ( Verbul '' a lua '' :-l )
In concluzie... AI mari probele cu limba romana - nici gramatica, nici punctuatie. Pe ambele le incurci. Mai erau lucruri de corectat, din punct de vedere al punctuatiei,dar ma doare capul si nu am starea necesara, mai mult te-as demoraliza daca as face o critica la sange tocmai acum.
Cat despre continut, e bun, chiar imi place. De cand ai zis de vampiri mi-am dat seama ca scheletul o sa se ridice singur:)) Imi aduce aminte de filmul ala de la Masters Of Horror, Intorsi dintre Morti:> Sau de la ala cu arderea crestinilor si Satan:-? Gata, nu mai aberez:D
E foarte bun ficul, sper sa il continui. Spor la scris in continuare si acorda mai multa atentie scrierii! :*
P.S.: Sper ca nu te-ai suparat.:D Voiam sa fiu sincera...
Greseli:
...ce e c notele astea la tine --> intrebare ---> Ce e cu notele astea la tine?
Da mama = Da, mama ( ''mama'' e in Vocativ )
ub = un
anul o mie optsute treizeci si sapte --- Anii nu se scriu in litere!!! Plus ca e opt sute ---> 1837
coaste sfaramate, care ma intrigau la culme - fara virugula.
Il sterg de sange dar negasind nimic curat cu care sa-mi bandajej rana, acopar scheletul cu un cearceaf iar eu ies din incapere in cautarea unui bandaj. = Il sterg de sange, (virgula) dar, (virgula) negasind nimic curat cu care sa-mi bandajez rana, acopar scheletul cu un cearsaf, (virgula) iar eu ies din incapere in cautarea unui bandaj.
Nu aprind lumina asa ca ma izbesc -= Nu aprind lumina, (virgula) asa ca..
Ajung pe dibuite la birou si spre norocul meu sertarele nu au fost incuiate. = Ajung pe dibuite si, spre norocul meu, sertarele nu au fost incuiate.
a nu pata documentele de sange iar cu cealalta =... a nu pata documntele de sange, iar cu cealalta
lel = leg
labotator -= laborator
nu vad nimic asa ca = nu vad nimic, asa ca
spte ghiubeta = spre chiuveta
ami = a-mi ( a imi )
Orce = orice
ara = ora
dativa = dati-va ( Va dati )
Utasari te rog = Utasari, (vocativ) te rog
ami = a-mi
firar = fir-ar ( Ar fi )
Dute = Du-te ( Te du/duci)
i-au = iau ( Verbul '' a lua '' :-l )
In concluzie... AI mari probele cu limba romana - nici gramatica, nici punctuatie. Pe ambele le incurci. Mai erau lucruri de corectat, din punct de vedere al punctuatiei,dar ma doare capul si nu am starea necesara, mai mult te-as demoraliza daca as face o critica la sange tocmai acum.
Cat despre continut, e bun, chiar imi place. De cand ai zis de vampiri mi-am dat seama ca scheletul o sa se ridice singur:)) Imi aduce aminte de filmul ala de la Masters Of Horror, Intorsi dintre Morti:> Sau de la ala cu arderea crestinilor si Satan:-? Gata, nu mai aberez:D
E foarte bun ficul, sper sa il continui. Spor la scris in continuare si acorda mai multa atentie scrierii! :*
P.S.: Sper ca nu te-ai suparat.:D Voiam sa fiu sincera...
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour