29-01-2011, 01:49 AM
Hei
Greseli:
trase adanc aer in piept de cateve ori apoi isi intoarse = trase adanc aer in piept de cateva ori, (virgula) apoi isi intoarse
NU = Nu
minuscule = minuscula
Cine si-ar fi imaginat ca Blake va avea o relatie cu un barbat. --> Dupa formulare e intrebare.
please = plecase
Blake intra grabit nevrand sa ofere un spectacol vecinilor, ce probabil erau curiosi. = Blake intra grabit, (virgula) nevrand sa ofere un spectacol vecinilor ce probabil erau curiosi.
Cu miscari stangace baiatul il dezbraca = Cu miscari stangace, (virgula) baiatul il dezbraca
Era ca un drog, pe care il gusti ---> Fara virgula aici.
l asandu-i = lasandu-i
Era vag constient de faptul ca, poate, il ranea --> Fara virgule.
vartj = vartej
Frumos capitolul! Frumos sarut=p~ Pacat insa ca Jesse si-a luat talpasita
Pacat de ceea ce s-a intamplat intre ei, era o poveste asa frumoasa Si ce dulci au fost cand s-au impacat
Sex salbatic! :X: =p~ Sex salbatic => Capitol magnific pt maniaca de mine! :X
Nu-mi vine sa cred ca Blake a uitat de munca si de tot Dar e asa dulce Blake cand are grija de Jesse
Cina romantica suna si mai bine!
Bafta in continuare! A fost bestial! :X
Greseli:
trase adanc aer in piept de cateve ori apoi isi intoarse = trase adanc aer in piept de cateva ori, (virgula) apoi isi intoarse
NU = Nu
minuscule = minuscula
Cine si-ar fi imaginat ca Blake va avea o relatie cu un barbat. --> Dupa formulare e intrebare.
please = plecase
Blake intra grabit nevrand sa ofere un spectacol vecinilor, ce probabil erau curiosi. = Blake intra grabit, (virgula) nevrand sa ofere un spectacol vecinilor ce probabil erau curiosi.
Cu miscari stangace baiatul il dezbraca = Cu miscari stangace, (virgula) baiatul il dezbraca
Era ca un drog, pe care il gusti ---> Fara virgula aici.
l asandu-i = lasandu-i
Era vag constient de faptul ca, poate, il ranea --> Fara virgule.
vartj = vartej
Frumos capitolul! Frumos sarut=p~ Pacat insa ca Jesse si-a luat talpasita
Pacat de ceea ce s-a intamplat intre ei, era o poveste asa frumoasa Si ce dulci au fost cand s-au impacat
Sex salbatic! :X: =p~ Sex salbatic => Capitol magnific pt maniaca de mine! :X
Nu-mi vine sa cred ca Blake a uitat de munca si de tot Dar e asa dulce Blake cand are grija de Jesse
Cina romantica suna si mai bine!
Bafta in continuare! A fost bestial! :X
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour