Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love in the jail

Multumesc foarte mult pentru comentarii si pareri. Sper sa va placa.

Capitolul 2
Privesc fumul gros care imi iese din gura, parca linistindu-ma si intrand in intr-o lume in care uit de griji si nu exista nimeni in afara de mine si fericirea mea. Nu dupa mult timp am terminat tigara si intru inapoi, din nefericire trebuie sa revin iar cu picioarele pe pamant si sa infrunt realitatea. Toti se uita la mine ca la felul paispe si nu inteleg ce e asa ciudat. Ce am facut sa se uite toti la mine? Langa mine vin fetele care ma imping catre gardiana careia i-am cerut o tigara.
- Detinuta 15869 aveti o vizita. imi spune femeia privind adormita monitorul.
- Ma scuzati dar a zis cine este? am intrebat eu gandindu-ma ca mai bine ma duc in celula decat sa ma duc si sa dau nas in nas cu mama si tata.
- Nu a vrut sa-si spuna numele, a zis doar ca nu sta prea mult dupa tine. a spus femeia scurt aratandu-ma catre o usa.
Am rasuflat usurata si m-am dus catre usa pe care mi-o aratase gardiana, am intrat intr-o sala mare unde detinutii stateau de vorba cu familia si prietenii, undeva la o masa prost luminata, sunt sigura ca este seful, numai el sta in intuneric si poarta palarii sau sepci. Singurul care ma putea scapa de aici. Maresc pasul si ajung la masa la care statea el. Ma asez in fata lui si las capul in jos.
- Imi pare rau. am spus eu privind peretele.
- De ce, doar nu ai spus pentru cine lucrezi nu? m-a intrebat barbatul aprinzandu-si o tigara.
- Nu, asta ar fi pus capac la toate, cred ca imi zburau creierii de mult, ce ma fac cu ai mei? l-am intrebat eu serioasa.
- Nu-ti face griji pentru ei, sunt la mine, ii tin drept "ostatici" pentru un joc. Cat stai tu aici ei sunt la mine si nu vad lumina soarelui. Am incercat sa te scot de aici dar degeaba, tot ce pot face e sa te scap de cateva luni, ceea ce am facut dar dupa zece lui un an trebuie sa stai pe bara. O sa te urmareasca si o sa-ti faca controale. a spus el tragand fum din acea tigara.
- Multumesc frumos, dar cine o sa te ajute cu marfa? am intrebat eu calma
Acesta mi-a pus degetul aratator pe buze. In urmatoarele secunde un paznic a venit si mi-a zis ca ma cheama cineva in sala mare. Seful s-a ridicat si-a pus haina de piele, neagra pe el si in cap sapca neagra, s-a intors si a iesit. Am mers urmata de acel paznic, am iesit dar nu inainte de al privi inca o data pe roscat. Am intrat in sala principala si am continuat sa merg pana in sala mare unde nu era nimeni altul decat Sasuke, intins pe o canapea in timp ce privea tavanul. M-am pus pe un fotoliu si l-am privit pret de cateva secunde.
"Ce mai vrea acum, nu i-a fost de ajuns ca m-a facut a lui? Stai putin care se abtine?" M-am intrebat dandu-mi ochii peste cap. Ma ridic de pe fotoliu si ma duc langa el dar nu ma asez langa el ci pe el, mai exact se stomac, brunetul s-a ridicat cu tot cu mine cand m-am simtit peste el. Acesta m-a privit apoi m-a tras mai aproape de el si mi-a sarutat gatul. I-am dat un cot in stern si m-am eliberat.
- Stii unde sa lovesti, papusa de asta imi placi. a spus el privindu-ma atent.
Intorc capul vazand ca intr-un colt baietii le tin pe fete cu mainile la spate si in bratele lor in timp ce ne privesc atent.
- Oh da, tu trebuie sa te culci iar cu mine ca de nu prietene tale o sa o incurce, doar nu vrei sa aiba aceeasi soarta ca tine, sa fie dezvirginate de niste tipi cu care nu ai vrea sa ai de-a face. Imi spune brunetul punandu-mi mana pe un san.
Le privesc pe fete care inteleg ce vreau sa spun. Le fac un mic semn iar ele ii apuca pe baieti de bijuterii strangandu-i tare, iar eu ii dau un pumn in obraz lui Sasuke daramandu-l pe canapea. O luam la fuga si ajungem destul de repede pe holul cu celule, alergam pe langa celule si intram in ultima in care este intuneric si ne ascundem pe unde putem, probabil ca de ce m-am agatat eu acum vor sa fie gratiile de la fereastra. Baietii intra si incep sa bajbaie prin celula, negasindu-ne.
- Unde mortii mamilor lor s-au dus curvele astea mici? i-a intrebat Sasuke pe amicii sai.
Pot spune ca este oricum numai fericit nu.
- Nu stiu, dar e drept ca rozalia e mai buna decat Karin. a spus alta voce masculina.
Simt ca cineva imi atinge usor piciorul iar eu m-am ridicat mai sus, acum chiar ca sunt ghem. Inima a inceput sa-mi bata si mai tare, respiratia mii s-a ingreunat, parca locul in care am fost atinsa ma arde. Acestia au iesit iar noi am iesit din ascunzatorile noastre, cand am vrut sa ies am vazut ca baietii sunt la cateva celule distanta , asa ca m-am hotarat sa risc doar eu, am luat-o la fuga pe langa celule, atragandu-le atentia baietilor care au iesit din celula urmarindu-ma, un paznic sta aplecat fix in fata mea asa ca am luat-o pe langa el, baietii impiedicandu-se si venit gramada unii peste altii. Am inceput sa rad dar mi-am continuat fuga pana am ajuns in sala mica, unde se aflau toti. Vad ca baietii s-au dus fiecare la cate o intrare. Sasuke stand langa celule, Naruto si Neji stand langa iesirea din baie iar Sai si Sikamaru stateau langa usa de vizite. M-am asezat pe un scaun si am privit catre un televizor, tocmai bine au inceput stirile.
- Daca vrei poti merge in sala de sport. am auzit o voce care venea din spatele meu.
Un paznic cu fata acoperita, nu mi-a trebuit mult sa-mi dau seama cine e. Am mers catre sala urmata de acel barbat. Cand am intrat in sala acesta si-a dat jos palaria aia idioata, lasandu-si parul roscat la vedere si ochii verzi precum algele ma priveau amuzati. I-am sarit in brate si l-am sarutat scurt pe buze. Roscatul imi raspunde sarutului, strecurandu-si limba in gura mea, sarutul devenind unul violent, desi o sa ma credeti proasta violent dar plin de dragoste. Incet rup sarutul si il privesc in ochii pe roscat care imi zambeste suav. Acum nici Sasuke nimeni nu mai conta in afara de mine si roscat, nu-mi pasa ca o sa ma vada cineva sau nu, e treaba mea cu mine ma ling. Ma trage mai aproape de el si ma musca de gat in timp ce imi mangaie spatele. Din greseala ma loveste peste vanataia lasata de dintii lui Sasuke. Imi da parul la o parte si imi priveste gatul.
- Cine mama naibi ti-a facut asta? m-a intrebat acesta nervos.
- Colegul meu de celula care m-a violat. i-am spus eu privindu-l in ochii, lasand o lacrima sa mii se prelinga pe chip. Acest sentiment de vinovatie nu dispare, orice as face nu dispare, iar acum ca Gaara a aflat sunt sigura ca Sasuke o sa fie mort.
Poate nu va-ti dat seama dar Gaara este si seful si iubitul meu, in acelasi timp. Cum de am rezistat? Ei bine cand vine vorba de droguri si de bordel lasam giugiulitul de-o parte si devenim seriosi, cand avem loc si timp ne facem de cap. Roscatul m-a tras in bratele sale si a inceput sa imi mangaie capul pentru a ma linisti. Am stat minute bune imbratisati pana m-am linistit. Ochii verzi ai roscatului ma priveau, parca spunandu-mi "Te iubesc!" l-am mai sarutat o data pe buze, apoi am iesit din sala, urmata de roscat care devenise serios, rece si dur precum o stana de piatra. Sasuke ma privea, nestiind ce s-a intamplat intre mine si roscat. Am ridicat o spranceana, pe fata aparandu-mi un zambet rautacios. M-am dus langa fete care radeau, cand m-au vazut au sarit pe mine si au inceput sa ma gadile. Toate privirile au fost atintite asupra noastra. Eu m-am trantit pe un fotoliu in timp ce Ino s-a urcat pese mine, prinzandu-mi mainile deasupra capului, Temari luandu-mi picioarele iar Ten Ten si Hinata gadilandu-ma, pardon cantandu-mi la coaste. Distractia ne-a fost oprita de un barbat cu parul lung, alb, fata patratoasa, pe chip avand niste linii rosii. Acesta se uita prin incapere si se opreste cu ochii pe mine. Ma privea destul de atent, se apropie de mine iar toti se dau din calea lui.
- Hmm se pare ca fiica lui Orochimaru si Hyme are probleme. a spus acesta aplecandu-se catre mine.
- Iar un mos ca tine stie cine sunt? Ma simt flatata, vezi sa nu tii se scoale castravetele ala vestejit. i-am raspuns in batjocura
Acesta nu a mai spus nimic doar s-a intors si a plecat. Hinata m-a luat de mana si m-a intrebat daca vreau sa merg cu ea sa fac niste bratari. I-am spus ca miar placea si am mers catre atelier. Mi-am ales cateva culori si am inceput sa impletesc la bratara, neobservand cum orele zboara si intunericul se lasa. Ochii meri verzi preveu firele rosii, negre si mov pe care le impleteam. Langa mine vine o paznica si ma bate pe umar.
- Haruno hai la masa, nu ai mancat nimic toata ziua. mi-a spus femeia privindu-ma cu o urma de ingrijorare.
- Bine, ce e de mancare? am intrebat eu privind-o pe femeie.
- Ce iti gatesti. a spus aceasta calma.
"Cred ca rade de mine, eu sa gatesc? Poate sa dau foc la bucatarie, nu am gatit in viata mea alt ceva in afara de cartofi prajiti si oua." mi-am spus privind-o pe femeie ca pe un extraterestru.
Am inceput sa umblu prin bucataria slab luminata. Am studiat mult si bine ce aveam de mancare si m-am multumit cu o felie de placinta, femeia m-a dus la celula unde se pare ca Sasuke nu era.
- Unde e? am inceput eu propozitia.
- La dus, pregateste-te ca o sa aluneci. mi-a zis femeia amuzata luand dintre gratii niste prosoape si alte haine pe care mii le-a pus in brate.
Macar de dusuri nu ma pot plange. Am continuat sa-mi mananc placinta, aud zgomot asa ca-mi ridic privirea si il vad pe Sasuke care poarta doar un prosop.
- Ce crezi ca faci? L-am intrebat eu intorcandu-mi privirea.
- Au ramas fara uniforme asa ca la noapte dorm cu prosopul asta pe mine. mi-a raspuns brunetul amuzat.
Paznica de mai devreme a venit si am iesit valvartej din celula. M-am intors si am vazut-o pe Karin ca o tinea de gat pe Hinata, am alergat pana la ia si i-am dat un pumn in obraz, dand-o pe jos. Hinata a venit la mine, plangand in hohote, cu multa blandete si greu am reusit sa o linistesc, cate o data ma apuca si pe mine plansul dar in ultima vreme nu am avut timp nici sa rad, nici sa plang. Nu dupa mult timp a aparut paznica care a dus-o pe Karin la infirmerie. Ne-am dus in baie unde ne-am facut un dus mai mult rece decat cald si am venit in celula precum un cub de gheata. Sasuke facea flotari cu acel prosop pe el, amintindu-mi de noaptea trecuta.
- Atarnache, baiete, daca te atingi de mine si ti le prajesc in tigaie. l-am atentionat pe brunet care s-a ridicat iar in picioare.
Acesta mi-a intors spatele eu scotandu-mi prosopul de pe mine ca sa ma imbrac, mare greseala.

So acesta este capitolul 2, mii de scuze daca capitolul este aiure, promit ca o sa fie alta treaba in capitolul 3.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Love in the jail [+16/+18] - de Mariah . - 27-01-2011, 01:59 AM
RE: Love in the jail [+16/+18] - de Shadow. - 27-01-2011, 09:53 PM
RE: Love in the jail [+16/+18] - de Vero - 28-01-2011, 01:22 AM
RE: Love in the jail [+16/+18] - de Who said i have to be normal - 28-01-2011, 02:52 PM
RE: Love in the jail [+16/+18] - de Mariah . - 28-01-2011, 04:21 PM
RE: Love in the jail [+16/+18] - de Unia - 28-01-2011, 04:22 PM
RE: Love in the jail [+16/+18] - de Vero - 28-01-2011, 10:32 PM
RE: Love in the jail [+16/+18] - de Miranda. - 29-01-2011, 10:18 PM
RE: Love in the jail [+16/+18] - de Kato - 31-01-2011, 08:41 PM
RE: Love in the jail [+16/+18] - de Vero - 02-02-2011, 03:56 PM
RE: Love in the jail [+16/+18] - de Rose ^^ - 03-02-2011, 09:20 PM
RE: Love in the jail [+16/+18] - de Yun. - 04-02-2011, 04:54 PM
RE: Love in the jail - [+18] - de Miranda. - 17-04-2011, 09:49 PM
RE: Love in the jail - [+18] - de Abbeh. - 09-06-2011, 07:19 AM
RE: Love in the jail - [+18] - de Piersicuta - 12-07-2011, 06:55 PM
RE: Love in the jail - [+18] - de i Ramenn. - 07-09-2011, 02:39 PM