26-01-2011, 11:22 PM
Never Ever ... adica da a facut si el ceva rau dar nu cred ca a meritat sa moara ... il simpatizez si e atat de kawaii si de puternic si de adorabil Nu nu cred ca a meritat sa moara , sau cel putin nu atat cat a meritat Orocimaru ... nu a fost nici macar pe aproape
Cat despre cea cu care i-ar sta bine lui Gaara ... no way ... Gaara si Rose Lightning sunt mai mult decat perfecti
Next : Cupluri , cupluri Sunt foarte curioasa in legatura cu parerea despre Sai si cat de agreeat este cuplul SaixIno ... stiu ca nu ar trebui sa fie de dragoste dar ma atrag aceste cupluri :X .
Cat despre cea cu care i-ar sta bine lui Gaara ... no way ... Gaara si Rose Lightning sunt mai mult decat perfecti
Next : Cupluri , cupluri Sunt foarte curioasa in legatura cu parerea despre Sai si cat de agreeat este cuplul SaixIno ... stiu ca nu ar trebui sa fie de dragoste dar ma atrag aceste cupluri :X .
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!