26-01-2011, 09:48 PM
Nebunie, asta e, iti spun eu. Pui in jur de trei next-uri pe zi, ma uimeste inspiratia ta. O ai cu carul. Sper sa fie la fel si la fic-ul nostru, dar sa nu ma pui sa pun trei next-uri pe zi, ca mor.
Hai ca fac off.
Nu mai lasa space inainte si dupa semnele de punctuatie. Doar dupa e in regula. Greseli, altele nu am vazut. Oare chiar e insarcinata? As fi un soc total. Bine, pentru mine ar fi, pentru tine nu.
Sooo, nici nu iti spun sa te grabesti cu next-ul ca doar faci asta si fara cererea mea. Cred ca esti singura de pe Zup care e chiar asa harnica, dar iti inteleg dorinta. Buh Bye !!!
Hai ca fac off.
Nu mai lasa space inainte si dupa semnele de punctuatie. Doar dupa e in regula. Greseli, altele nu am vazut. Oare chiar e insarcinata? As fi un soc total. Bine, pentru mine ar fi, pentru tine nu.
Citat:- A da ? Şi ce mama măsii căutai tu în închisoare ?Mama masii stie, ne? Si apropo, le scoti pe banda rulanta, ma refer la replici de genul asta :))
Sooo, nici nu iti spun sa te grabesti cu next-ul ca doar faci asta si fara cererea mea. Cred ca esti singura de pe Zup care e chiar asa harnica, dar iti inteleg dorinta. Buh Bye !!!