26-01-2011, 09:21 PM
Uhm cred ca am urmarit o parte din prima serie candva in vacanta de vara intre cls 8 si cls 9, pentru ca nu aveam o conexiune destul de buna la net ca sa dld-ez ceva mai bun. Stiu ca l-am vazut la francezi, unde era dublat fain, si ca m-am oripilat cand l-am auzit dublat pe la noi la tv (ca si FMA dublat in romana WHAT THE).
Singurul lucru bun despre seria asta e ca a dat ocazia nasterii Yu-Gi-Oh The Abridged al lui Little Kuriboh
... la modul serios, e ceva mai avansat decat eu stiu ce Beyblade sau Bakugan as far as card game shit goes, dar nu e prea mare chestie de capul seriei, ma plictisea si pe vremea cand n-aveam altceva mai bun de vazut =__=
Singurul lucru bun despre seria asta e ca a dat ocazia nasterii Yu-Gi-Oh The Abridged al lui Little Kuriboh
... la modul serios, e ceva mai avansat decat eu stiu ce Beyblade sau Bakugan as far as card game shit goes, dar nu e prea mare chestie de capul seriei, ma plictisea si pe vremea cand n-aveam altceva mai bun de vazut =__=
//---Change the scheme! Alter the mood! Electrify the boys and girls, if you'd be SO kind!---//
~~~Grindin' mah bears... grindin' mah bears... Oshi*splat*~~~
~~~Grindin' mah bears... grindin' mah bears... Oshi*splat*~~~