26-01-2011, 01:54 PM
In primul rand as schimba partea in care moare L. Categoric.Sunt o mega fana a lui Ryuzaki.
Ca moare Misa,putin imi pasa Ma lasa rece.
As vrea ka Light sa moara de mana lui L,iar aparitia lui Neear,Mello si Matt sa fie scoasa din anime. Sa fie lupta numai a lui L si Light.
Cam asa finalul.Light e mort iar L e viu.
Hmmm....desi am mai multe variante. Yaoi,de exemplu....
Light sa realizeze ca e indragostit de L si sa renunte la carnet pentru dragostea lui (desi e imposibil Light e obsedat de carnetu ala) Misa sa fieeliminata din anime,nu si-ar mai avea rostul
Alt final...Dupa moartea lui Light,L sa devina Kira.L e de un infinit de ori mai periculos ca Light daca ar avea carnetul.Mama,mama imi si imaginez
L sa aiaba gagik......Cam ataat)
Bye.
Ca moare Misa,putin imi pasa Ma lasa rece.
As vrea ka Light sa moara de mana lui L,iar aparitia lui Neear,Mello si Matt sa fie scoasa din anime. Sa fie lupta numai a lui L si Light.
Cam asa finalul.Light e mort iar L e viu.
Hmmm....desi am mai multe variante. Yaoi,de exemplu....
Light sa realizeze ca e indragostit de L si sa renunte la carnet pentru dragostea lui (desi e imposibil Light e obsedat de carnetu ala) Misa sa fieeliminata din anime,nu si-ar mai avea rostul
Alt final...Dupa moartea lui Light,L sa devina Kira.L e de un infinit de ori mai periculos ca Light daca ar avea carnetul.Mama,mama imi si imaginez
L sa aiaba gagik......Cam ataat)
Bye.