Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yo, sup fellas?

Firstly...multumesc de primirea calduroasa hug I kinda got carried away with the description...oh well...glad you liked it 4
Okay si acum *tobele va rog* raspunsuri la intrebari 4
Am 17 ani, sunt dintr-un mic orasel, aproape de Ploiesti, numit Urlati. Mi-as dori sa cant la un instrument muzical insa...sa spunem ca muzica nu este exact punctul meu forte ^^' I lurve animals! Am doi catei foarte jucausi, Dely si Nero XD, dar si porumbei-can they be considered pets? O_o
Sure thing! I like making new friends Smile
Am mai multe personaje favorite din Naruto, insa daca ar fi sa aleg unul ar fi Kakashi Hatake, deoarece este un shinobi foarte puternic, renumit si temut in lumea ninja insa isi mentine aceea nonsalanta specifica ce te face sa-l indragesti, si da o nota de umor scenelor oricat de serioase sau importante ar fi. Ex: decodificarea mesajului lui Jiraya XD
Personajul feminin preferat...Temari sau TenTen, cuz they kick ass! Dar in cazul ficurilor prefer sa scriu despre Sakura, deoarece poate fi foarte amuzanta XD, in plus este un personaj foarte flexibil. Masculin (pe langa Kakashi) : Itachi Uchiha-cuz he's hot!
Pot spune ca am o problema, nu prea pot scrie lucruri serioase ^^', de aceea majoritatea lucrarilor mele vor fi amuzante, comedii-parodii, sau vor incerca sa fie amuzante lol.
Pot spune ca sunt un taur ce adora M &M! They're so addictive! Yummy!
I don't give a damn
What you think, I'm doing this for me, so f**k the world
Feed it beans, it's gassed up, if a thing's stopping me
I'mma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly
And all those who look down on me I'm tearing down your balcony

Răspunsuri în acest subiect
Yo, sup fellas? - de just~ur~average~bch - 24-01-2011, 10:30 PM
RE: Yo, sup fellas? - de Grella. - 24-01-2011, 10:55 PM
RE: Yo, sup fellas? - de just~ur~average~bch - 24-01-2011, 11:46 PM
RE: Yo, sup fellas? - de Addeh - 24-01-2011, 11:46 PM
RE: Yo, sup fellas? - de just~ur~average~bch - 25-01-2011, 12:06 AM
RE: Yo, sup fellas? - de Zuza. - 25-01-2011, 12:09 AM