24-01-2011, 09:22 PM
well cumnatica se pare ca in sfarsit am reusit sa ajung si eu pe`aici, sa`ti citesc oneshotul si uite ca las si un comm:>
pai, totul mi s`a parut foarte frumos... mi`a placut tema, descrierea... deci pe scurt, totul
asa cum a mai zis cineva mai sus [rushinica pentru mine ca nu am fost atenta cine:">] nu cred ca era necesar sa pui un "18+" cred ca un +16 era de ajuns;)
sau daca totusi voiai +18 trebuia sa descrii mai mult scena...
acum, sa imi spun si parerea despre "interiorul" ficului;))
DAVE e un nesimtit! Cum poate frate sa astepte doi ani ca sa o faca cu biata fata doar pentru ac apoi sa o paraseasca?... o.O aici chiar am ramas ceva gen "WTF"?
biata Rose... bine ai descris`o: "micuta si naiva Rose;;)".
deci, dear te astept si cu alte oneshoturi la fel de frumoase ca asta, pentru ca acesta a fost chiar ingenios...
sa nu uiti sa ma anunti si pe mine, ca de nu.... *dead*>:)
*Z`bYe*
pai, totul mi s`a parut foarte frumos... mi`a placut tema, descrierea... deci pe scurt, totul
asa cum a mai zis cineva mai sus [rushinica pentru mine ca nu am fost atenta cine:">] nu cred ca era necesar sa pui un "18+" cred ca un +16 era de ajuns;)
sau daca totusi voiai +18 trebuia sa descrii mai mult scena...
acum, sa imi spun si parerea despre "interiorul" ficului;))
DAVE e un nesimtit! Cum poate frate sa astepte doi ani ca sa o faca cu biata fata doar pentru ac apoi sa o paraseasca?... o.O aici chiar am ramas ceva gen "WTF"?
biata Rose... bine ai descris`o: "micuta si naiva Rose;;)".
deci, dear te astept si cu alte oneshoturi la fel de frumoase ca asta, pentru ca acesta a fost chiar ingenios...
sa nu uiti sa ma anunti si pe mine, ca de nu.... *dead*>:)
*Z`bYe*