24-01-2011, 11:04 AM
Depinde ... Eu la inceput l-am crezut pozitiv pentru ca , ei bine , era . Cu tot trecutul lui , glumele pe seama lui Naruto , indiferenta si restul . Nu facuse nimic rau ca sa zic asa , mai era si cel mai bun prieten al lui Naruto , dragostea vietii lui Sakura , chiar nu aveam de ce sa il includ in aceasta categorie .
Si apoi a plecat cu Orocimaru , apoi seria de tampenii pe care le-a facut dupa si acestea care urmeaza in frunte cu moartea lui Itachi si planuirea distrugerii Konohai , care il fac demn de dispret . Pe bune chiar este mai rau decat Itachi , mai rau decat Orocimaru sau orice alt criminal cu care a intrat in contact si a fost cu atat mai rau faptul ca tocmai din partea lui nu se astepta lumea . Un tradator , egoist si necugetat ... asta a devenit . [ si Dumnezeule ce-mi mai place sa-l critic ] . Dar pana la urma are si el suflet si cred ca la confruntarea finala , Naruto o sa-i deschida ochii si o sa fie bine .
Din punctul meu de vedere a devenit un personaj negativ cu norma intreaga si sper sa ne surprinda curand caci ii cam scade popularitatea ...
Next : Ar putea Neji sa o placa pe Tenten ? De ce ?
Si apoi a plecat cu Orocimaru , apoi seria de tampenii pe care le-a facut dupa si acestea care urmeaza in frunte cu moartea lui Itachi si planuirea distrugerii Konohai , care il fac demn de dispret . Pe bune chiar este mai rau decat Itachi , mai rau decat Orocimaru sau orice alt criminal cu care a intrat in contact si a fost cu atat mai rau faptul ca tocmai din partea lui nu se astepta lumea . Un tradator , egoist si necugetat ... asta a devenit . [ si Dumnezeule ce-mi mai place sa-l critic ] . Dar pana la urma are si el suflet si cred ca la confruntarea finala , Naruto o sa-i deschida ochii si o sa fie bine .
Din punctul meu de vedere a devenit un personaj negativ cu norma intreaga si sper sa ne surprinda curand caci ii cam scade popularitatea ...
Next : Ar putea Neji sa o placa pe Tenten ? De ce ?
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!