24-01-2011, 10:30 AM
Mda, stai sa nu incep din prima... Ai facut o poveste ca un basm, ceea ce imi place, caci rar vad asa ceva pe Zup:D Trandafiri...frumos, mi-a placut ce ai spus de spinii trandafirului. Cum a mai spus si Zuz ., ai grija la repetitie, in rest e ok. Scena intima mi s-a parut un pic grabita, avand in vedere ca era prima data a fetei, puteai sa descri mai mult, totusi, este one-shot, deci...:bv.
Acum sa revin... WTF?? :crazy: Eu nu pot sa cred ca idiotul de Dave a asteptat 2 ani dupa ea[mai erau si logoditi] si asta doar ca sa se culce cu ea... Of doamne, uite ce se intampla in zilele astea:)) Si biletu` ala "Ne despartim. Dave" Hmm... scurt si la obiect tipu`, el astepta sa se duca la alte panarameX-( :die: Oricum, mi-a placut ca a avut "actiune":))
Te mai asteptam.
P.S. Sa ma anunti can pui next, pls:o3
Acum sa revin... WTF?? :crazy: Eu nu pot sa cred ca idiotul de Dave a asteptat 2 ani dupa ea[mai erau si logoditi] si asta doar ca sa se culce cu ea... Of doamne, uite ce se intampla in zilele astea:)) Si biletu` ala "Ne despartim. Dave" Hmm... scurt si la obiect tipu`, el astepta sa se duca la alte panarameX-( :die: Oricum, mi-a placut ca a avut "actiune":))
Te mai asteptam.
P.S. Sa ma anunti can pui next, pls:o3