Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna ianuarie

I`m here *heh*

1.Desenu` asta e destul de dragut , sa nu uitam si destul de funny xD Chibi`urile personajelor din anime sunt desenate detsul de bine xD Au iesit chiar foarte kawai xD Destul de interesanta ideea ta , o mica povestiara xD Aripile ti`au iesit foarte bine xD Si fetele personajelor sunt destul de cute...ce mai imi place , da` nu de ajuns ... ceva care sa nu`mi placa , desenul tau nu are xD Si intr`un final , nota ... 8 .

2.Nu prea inteleg cine stie ce din desenul tau [ fara suparare ] . Cred ca tu ai avut ceva in minte , dar nu cred ca ti`a iesit cum ti`ai propus . In orice caz , ce nu`mi place la desen este faptul ca e cam intunecat ... si ochii ... putin cam sinsitri :" > De placut la desenul tau nu stiu daca imi place ceva , in orice caz e de apreciat faptul ca te`ai straduit xD Nota ... 5.

3.Cine e tipu` ? Destul de comica fata lui :- ? Saracu de cand nu a mai dormit ? Ce sunt liniutele de sub ochi ? Riduri sau cearcane xD In fine nu mai conteaza . Calitatea imaginii e bunicica xD Paru` tipului ... freza e draguta intr`un fel si nu prea e :- ? Nasu` cam ciudatel ... Imi plac cerceii ...*heh* . Nota ...6.

4.Ideea este pur si simplu geniala : X Si chiar ma bucur ca ai colorat desenul ... stau si ma gandesc ca daca ar fi fost alb si negru nu ar fi avut farmecul care il are acum xD Preseupun ca chestia pe care sta tipa aia e un ochi cu aripi ? Ma rog cum am mai zis o idee interesanta . Prea tare : X Nota ... 9 .

5.Superb desen...Imi place foarte mult modelul rochiei fetei ... si culorile cand te uiti , privirea ti`e atintita in centrul acelui alb ... infinit ... nu ... doar pana la un moment dat cand dai de acel albastru care se face din ce in ce mai inchis si dupa acel rosu . Culorile sunt alese foarte bine :X Tin sa mentionez ca modelul rochiei si acel lantit , cred ca au fost cam greu de facut , nu ? Mie una mi se pare putin migalos xD Mirific desenul ... aripile ti`au iesit foarte bine , sa nu uitam si chestiuta aceea de pe cap xD Nota ... 10 . xD

6.Floarea e destul de draguta , si corpul tipei din imagine destul de sexos [ scuzati`mi limbajul 9] Ochii destul de interesanti ...Paru mergea mai bine ... aripile ... dragute ...Ideea nu prea o prind ... scuze 9 Nota ....5 .

7.Ideea e geniala :X Si tipu` destul de aratos 15 Ce nu`mi place e fata tipului in rest totul este superb xD acele pene luate de vant ... si aripile tipului sunt foarte reusite xD De asemenea ti`ai ales culorile foarte bine xD Si mana care picteaza ti`a iesit foarte bine xD Nota ... 9 .

8.Wow ... detaliile ti`au iesit asa de bine ... si culorile ... superb ... parca ar fi o icoana 39 Superb ... chiar nu stiu ce sa mai zic xD Observ ca pe aripi si rochie sunt scrise niste cuvinte , doar daca nu ma inseala privirea xD Interesnata ideea xD Nota 9.

_________________________________________________________________________________

P.S:Imi cer scuze daca v`au suparat comentariile mele . 9

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna ianuarie - de MimiÅŸor - 16-01-2011, 12:55 AM
RE: Vot - luna ianuarie - de Aggie - 16-01-2011, 10:40 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de MimiÅŸor - 23-01-2011, 02:41 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de Teh - 23-01-2011, 03:18 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de *ILY Yaoi Maniac* - 23-01-2011, 09:15 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de Nidryne - 25-01-2011, 10:19 PM
RE: Vot - luna ianuarie - de MimiÅŸor - 29-01-2011, 10:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vot - luna ianuarie Mimisor 4 4.494 03-02-2012, 09:42 PM