Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ideea de shounen-ai a ficului?
Da
92.86%
39 92.86%
Nu
7.14%
3 7.14%
Total 42 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

My overcast abyss is gone [shounen-ai]

Waaa, cate comentarii :X>. Sank you guys ^^. Here is za nest. Cred ca mai am un capitol si termin:-?.

Capitolul 36:

Dimineata urmatoare ne-am intors in Konoha, incercand pe drum sa-I explicam lui Naruto ce s-a intamplat -pana la urma cazusem de comun acord cu Yuuki sa o facem. Drumul a fost chiar linistit, fara incidente si certuri – desi Naruto a facut cateva atentate asupra mea, fara sa mai vorbim de complimentele aduse la adresa puterii feminine a lui Yuuki. Deasemenea, idiotul a insistat sa se intoarca cu noi pentru a-i putea cunoaste pe Suigetsu si Karin. Avea el o curiozitate extraordinara pentru puterile noilor mei coechipieri.
-Sasuke, esti sigur ca e bine ca Naruto sa se intalneasca cu Suigetsu si Karin?
Am privit ganditor expresia ingrijorata a lui Yuuki. Aveam niste planuri in minte.
-Da, vreau sa testez ceva.
-Am o vaga impresie ca aia doi vor avea de suferit, a spus soptit, mai mult pentru el. Eram de acord cu Yuuki, cand mai multi idioti se aduna la un loc, nimic bun nu poate sa se intample. Eram curios asupra rezultatului.
Naruto nu ne-a bagat in seama discutia, fiind atras de nu stiu ce pergament pe care s-a chinuit tot drumul sa-l descifreze – il gasisem alaturi de paturi in cabana aceea darapanata si veche de langa rau.
Cand am ajuns in fata casei in care stateam pe parcursul sederii noastre in Konoha, Karin a fost prima care a iesit, probabil deranjata de cantitatea imensa de chackra din jur, urmata apoi de privirile curioase ale lui Suigetsu.
-Oh, ne-ai adus o noua jucarie?
Suigetsu a zambit, analizandu-l pe Naruto, pregatindu-si sabia si luand o pozitie de lupta.
-Suigetsu, indeparteaza-te.
-Eh? De ce?
Vocea serioasa a lui Karin l-a uimit, cred ca era pentru prima data cand o auzea pe roscata vorbind pe un ton atat de hotarat.
-Baiatul ala…
O atmosfera de anxietate i-a invaluit pe amandoi, privind nesiguri cand la Naruto, cand la mine. Nu stiau cum sa actioneze, nu m-as fi asteptat la asta. In mintea mea, scenariul ar fi aratat ceva in genul Suigetsu il ataca pe Naruto, Karin incearca sa-l opreasca, blondul nu vrea sa inrautateasca conditia satului mai mult decat acum, asa ca pentru a lupta se indeparteaza cu ceva kilometri de aici, iar ca urmare, Suigetsu se ia dupa el, urmat de Karin. Consecinta? Ramaneam singur cu Yuuki. Voiam sa stabilesc niste detalii legate de ceea ce voiam sa faca cand dadeam satului “ lovitura de gratie”.
Atmosfera greoaie si gandurile mele au fost intrerupte de vocea lui Naruto, care isi luase pentru prima data ochii de la pergamentul acela:
-O, buna. Voi trebuie sa fiti noii coechipieri a lui Sasuke, a spus analizandu-i pe cei doi timp de cateva secunde, apoi continuand, e asa de nedrept! Ai numai fete dragute, cat de norocos. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, mereu ai fost popular... a rostit cu o invidie copilareasca, oftand.
Suigetsu si Karin il priveau mirati.
-Usuratonkachi*, ii spun, lovindu-l.
Asta imi aducea amintiri, cu ani in urma, obisnuiam sa-i spun asta foarte des. Am zambit discret, se pare ca obiceiurile vechi nu mor asa de usor.
Naruto a zambit la randul lui, “coplesit” la randul sau de amintiri.
-NA-RU-TO!
Toti ne-am intors privirile catre persoana care se apropia de noi, inclusiv Naruto care parca stia deja ce avea sa se intample.
-Tsunade-sama vrea sa te vada, stii cat timp mi-a luat sa te gasesc?!
Atentia noastra era atintita asupra Sakurei. Am privit-o cu raceala, aducandu-mi aminte de un incident mai vechi din care Yuuki nu a iesit prea bine.
Fara prea multe cuvinte adresate noua, Sakura l-a luat pe Naruto, tarandu-l cel mai probabil spre biroul lui Tsunade. Cred ca blondinul a murmurat un “ pe mai tarziu”, insa n-am acordat foarte multa atentie. Acum aveam lucruri mai importante de facut.
-Ce mai coechipieri ai avut si tu, a zis Karin, privind cum ce doi se pierd in zare. Noi suntem cu siguranta mult mai buni.
Am oftat.
-Atunci ar trebui sa va aratati taria mai mult in lupta.
M-au privit cu totii fara sa spuna nimic. Ma asteptam la intrebari legate de misiune, insa nu a venit niciuna din partea lor. Oricum, nu era tocmai necesar pentru ei sa stie ce s-a intamplat acolo, indiferent daca le-as fi spus sau nu, vietile lor nu s-ar fi schimbat cu nimic. Ca urmare a tacerii lor, am rostit:
-Haide-ti, am niste planuri pentru maine seara.
-Insfarsit niste actine! a spus Suigetsu, plin de entuziasm.
Ne-am strans toti intr-una dintre camera, in jurul unei mese, avand o harta a Konohai in fata noastra. Abia acum incepea adevarata distractie. Trebuia sa recunosc, si eu eram nerabdator sa am o lupta adevarata. O da, uitasem sa mentionez, intr-un mod destul de surprinzator, nici un ANBU sau alta organizatie secreta a Konohai nu era “ langa noi”. Ce pot spune, nu m-as fi asteptat sa castig increderea Tsunadei atat de repede.
-Sa vedem, spun in timp ce privesc cu atentie harta. Conditia actuala a satului nu este tocmai proasta deoarece in ciuda faptului ca majoritatea cladirilor sunt distruse, nici un shinobi sau ninja nu are rani grave, fiind toti apti sa lupte. Voi trei o sa fiti pe post de diversiune, in timp ce eu ma indrept spre nucleu. Suigetsu, vreau sa acoperi estul si sudul impreuna cu Karin, astfel incat nici un ninja sa nu se indrepte catre nord, unde voi fi eu.
-Stai, a zis Karin, impiedicandu-ma sa continui. Daca eu si Suigetsu vom merge in partea de est si sud, insemana ca lui Yuuki ii ramane vestul. Conform cantitatii de chackra, vestul are de doua ori mai multi shinobi decat partea in care suntem noi. Nu cred ca se va descurca.
Yuuki ne privea cu atentie, incercand sa inteleaga care era adevarata tactita a planului si daca poate sa faca ceva sa o imbunatateasca.
-Uiti ceva, ii marturisesc. Yuuki o are pe Nekomata.
M-au privit socati.
-Vrei sa te folosesti de ceva ce nu poti controla?! a tipat Karin, revoltata de idee.
Am oftat. In ciuda faptului ca ea era atat de afectata de situatie, Yuuki nu parea sa aibe nimic impotriva. Ne privea degajat si amuzat. Atat de tipic lui…
-Nekomata are doua cozi, in timp ce demonii cu care ne-am luptat pana acum aveau mai mult de cinci. Cantitatea de chackra a lui Yuuki este, intradevar, mai mica insa poate sa o controleze. Nu-i asa?
-Destul de adevarat, a raspuns Yuuki. Insa nu e atat de simplu. Am facut cu ceva timp in urma un pact cu Nekomata, a marturisit fara sa dea mai multe detalii. In urma lui, eu voi putea sa folosesc doar jumatate din puterea ei si o s-o si pot controla. Chiar daca imi apar doua cozi, puterea tot pe jumatate ramane.
Am ramas pe ganduri.
-Nu exista un interval de timp intre momentul in care treci de acea jumatate si cel in care pierzi complet controlul?
-Ba da, este de o ora si jumatate, asta in cazul in care nu intervine nimic. Daca nu ma intorc la normal in acest interval de timp, pot sa imi pierd dupa cunostinta, iar Nekomata nu va fi oprita pana in punctul in care este omarata sau calmata. Ma rog, in al doilea caz, este posibil ca ratiunea si sufeltul meu sa cedeze si in locul transformarii mele in persoana care eram sa fiu o nekomata in miniatura, adica o pisica cu doua cozi.
Am zambit. Stiam ca baiatul asta imi va fi de folos.
-Atunci, insemana ca am o ora si jumatate la dispozitie sa-mi inchei socotelile.
Toti m-au privit mirati, cu cea mai mare stupoare insa a fost Yuuki.
-Vrei sa spui ca pot…?
I-am raspuns printr-o miscare rapida a capului. Stiam ca vrea sa ajute, de ce sa-i iau atunci aceasta sansa?
-Continuand. Suigetsu si Karin o sa stati deci in est si sud, iar Yuuki in vest, am spus, indreptandu-mi privirea spre el. Vreau sa-ti faci inca doua clone, cu care sa imparti din chackra si sa le dai o infatisare a unor oameni care nu sunt din sat. Sa para ca suntem mai multi. La ora 5.00 dupamiaza Karin, Suigetsu, spun uitandu-ma la fiecare dintre ei, vreau sa atacati. Intre 5.00 si 5.30, Yuuki vreau sa-ti faci clonele si tot ce ti-am cerut, apoi la si jumtatae ataci. La ora 7.00 o sa vin spre tine. Karin, Suigetsu vreau sa creati apoi o diversiune si sa plecati.
M-am oprit sa vad daca mai sunt alte obiectii. In decursul a catorva minute nimeni nu a zis nimic. Inseamna ca mergem bine.
-Suigetsu, Karin mergeti si verificati locul.
-Hai, au zis amandoi, disparand din fata noastra.
M-am asezat pe unul dintre scaune, lasandu-mi capul pe spate si privind tavanul. Trebuia sa-i zic ceva lui Yuuki si prevedeam ca nu va avea o reactie prea fericita.
-Sasuke, ce te framanta?
Mi-am intors capul spre el, cateodata ma uimea modul in care ghicea tot ce aveam in minte.
-Vreau sa-ti mai faci o clona.
M-a privit uimit, nu se astepta la asta.
-Pentru ce?
-Vreau sa te duci la Naruto si sa te asiguri ca nu afla nimic de atac.
Ochii i s-au marit, de parca ar fi stat sa-i iasa din orbite. M-a privit cu o expresie tampa ceva timp, pana isi adunase gandurile, incercand sa spuna ceva.
-Sasuke… vrei sa fac dragoste cu…Naruto?
Am sarit ca ars de pe scaun.
-Yuuki, nu fi prost. Numai cu mine faci dragoste. Plus ca nu am spus sa te culci cu el. Vreau sa folosesti un genjutsu.
A scos un oftat lung.
-Bine, dar dupa asta trebuie sa te revansezi.
Un zambet mi-a aparut in coltul gurii.
-Normal.
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*

Răspunsuri în acest subiect
RE: My overcast abyss is gone [shounen-ai] - de Verrine - 23-01-2011, 03:29 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)