23-01-2011, 02:42 AM
Bunăăă! Nici n-ai idee cât am aşteptat continuarea. E foarte frumos, cum să nu fii mulţumită de el?! E superb, mie chiar îmi place. Uuu, din câte am citit, se pare că Sasuke începe să se îndrăgostească de Sakura[sper.. Să simtă pe pielea lui suferinţa ce a îndurat-o Saku până acum] Deci... cât îl ador pe Neji, ţi-am mai spus?[mă rog, eu ador multă lume:))] Îmi place tare mult atitudinea sa.
Ei bine, lungimea capitolului m-a mulţumit, cel mai mare capitol al tău, si sper că nu şi ultimul;;)
Nici nu ştiu ce aş mai putea spune... nu am cuvinte. Uh, iar numele acestui capitol mă face să fiu şi mai curioasă de ce se va întampla în continuare.
Baftă în continuare, prăjiturica mea şi sper ca următorul capitol să îl postezi mai repede;;)
Ei bine, lungimea capitolului m-a mulţumit, cel mai mare capitol al tău, si sper că nu şi ultimul;;)
Nici nu ştiu ce aş mai putea spune... nu am cuvinte. Uh, iar numele acestui capitol mă face să fiu şi mai curioasă de ce se va întampla în continuare.
Baftă în continuare, prăjiturica mea şi sper ca următorul capitol să îl postezi mai repede;;)