22-01-2011, 11:32 PM
Can am simtit ca ceva ma apuca de mana,din instinct, am folosit tatuajul de e mana stanga pentru a invoca un spirit luptator:
-Hao!
-Yes my lady!
-Ajutai pe baieti in lupta!
-Yes!
Atunci Hao,spiritul luptator, face o magie numita "Strigatul dragonului" si doboara cativa inamici.Nici rosscatul nu e mai prejos: Se indreapta cu viteza spre un spirit care se pregatea sa il atace pe Legolas si il distruge.Intr-un sfarsit Saya cu ajutorul blondului adorm spiritele:
-Ma mir ca ati venit dupa mine "porumbeilor"!
-Mai uratule! Se rasti Saya.Tu crezi ca daca il placeam pe Akira as mai fi plecat din oras atat timp! Si...
-Saya nu e nevoie sa...
-Taci! Nu vezi ca nu intelege nimic! Si ,Legolas, de ce bunica mea nu intelegi ca baiatul asta te iubeste! Chiar nu te duce mintea! Cate indicii vrei sa iti mai dau? TE IUBESTE.
Pana acum Saya nu mai fusese asa de temperamentala dar a venit timpul sa se impuna.
Atunci il impinse pe Akira spre Lego si cei doi cazura unul peste altul...
-Va las, Zbye!Si fata disparu in padure...
-Hao!
-Yes my lady!
-Ajutai pe baieti in lupta!
-Yes!
Atunci Hao,spiritul luptator, face o magie numita "Strigatul dragonului" si doboara cativa inamici.Nici rosscatul nu e mai prejos: Se indreapta cu viteza spre un spirit care se pregatea sa il atace pe Legolas si il distruge.Intr-un sfarsit Saya cu ajutorul blondului adorm spiritele:
-Ma mir ca ati venit dupa mine "porumbeilor"!
-Mai uratule! Se rasti Saya.Tu crezi ca daca il placeam pe Akira as mai fi plecat din oras atat timp! Si...
-Saya nu e nevoie sa...
-Taci! Nu vezi ca nu intelege nimic! Si ,Legolas, de ce bunica mea nu intelegi ca baiatul asta te iubeste! Chiar nu te duce mintea! Cate indicii vrei sa iti mai dau? TE IUBESTE.
Pana acum Saya nu mai fusese asa de temperamentala dar a venit timpul sa se impuna.
Atunci il impinse pe Akira spre Lego si cei doi cazura unul peste altul...
-Va las, Zbye!Si fata disparu in padure...
![[Imagine: 302xdzc.jpg]](http://i61.tinypic.com/302xdzc.jpg)