Bună din nou! [de acum nu o să mai scapi de mine:))] Îmi place acest capitol şi, să fiu sinceră, mă aşteptam la un astfel de comportament din partea lui Austin. Uh, îmi venea să-l omor pentru ce a facut. Adică, a lovit-o pe Rose doar pentru o cu*vă. Cu toate că a facut ce a facut, îmi place Austin, e fooarte draguţ şi îmi place şi atitudinea sa[cine mă mai întelege, până acum am zis că-l urasc:))]
Păăăiii, ai avut câteva greseli gramaticale ce se gasesc chiar la inceputul capitolului.
Ma luat în brate... = M-a...
Åži... ai mai avut greÅŸeli asemanatoare cu asta.
În rest, îmi place, îmi place chiar foarte mult, iar Dean mi se pare foarte simpatic. Actiunea nu mi s-a parut grabită, dialogul, deloc sec, iar naratiunea şi descrierea la locul lor.
Aştept cu nerabdare urmatorul capitol, draga mea, şi sper să vină cât de curând, fară presiune[:))]
Păăăiii, ai avut câteva greseli gramaticale ce se gasesc chiar la inceputul capitolului.
Ma luat în brate... = M-a...
Åži... ai mai avut greÅŸeli asemanatoare cu asta.
În rest, îmi place, îmi place chiar foarte mult, iar Dean mi se pare foarte simpatic. Actiunea nu mi s-a parut grabită, dialogul, deloc sec, iar naratiunea şi descrierea la locul lor.
Aştept cu nerabdare urmatorul capitol, draga mea, şi sper să vină cât de curând, fară presiune[:))]