Sal'tare (scuzaţi repetarea), sunt Tylwyth (aşa cum puteţi vedea din nume) şi sunt nou venită. Sper s-o duc bine pe-aci, să ne înţelegem bine şi toate să fie bune (...cu puţin noroc)
Ca un fel de descriere, eu sunt, sau îmi place sau chestii despre moi:
-sunt o adeptă a cărţilor de groază (ador cărţile lui John Saul)
-iubesc marea cu răsăturile şi apusurile ei stacojii (am un tablou în cameră superb, unu dintrăla gen sec.18, vremea piraţilor...e vechi tare)
-am o mică obsesie legată de Egipt (şi mumii) (ador filmul Mumia)
-sunt claustofobă
-am văzut prea multe anime-uri, drame (asiatice, desigur) şi citit prea multe manga-uri
-ascult muzică rock, jazz, clasică, bluess şi încă altele (cânt la vioară de 7 ani şi mai ştiu şi ceva note la pian...moştenire)
-mănânc în fiecare zi câte o acadică (de la 10 ani), în fiecare zi câte altă aromă şi păstrez ambalajele, aruncând însă beţele (cel mai ciudat hobby al meu)
-şi cred că m-am lungit prea mult
Citesc şi câteva cărţi fantasy, romance şi altele.
Încâtată de cunoştiinţă.
Ca un fel de descriere, eu sunt, sau îmi place sau chestii despre moi:
-sunt o adeptă a cărţilor de groază (ador cărţile lui John Saul)
-iubesc marea cu răsăturile şi apusurile ei stacojii (am un tablou în cameră superb, unu dintrăla gen sec.18, vremea piraţilor...e vechi tare)
-am o mică obsesie legată de Egipt (şi mumii) (ador filmul Mumia)
-sunt claustofobă
-am văzut prea multe anime-uri, drame (asiatice, desigur) şi citit prea multe manga-uri
-ascult muzică rock, jazz, clasică, bluess şi încă altele (cânt la vioară de 7 ani şi mai ştiu şi ceva note la pian...moştenire)
-mănânc în fiecare zi câte o acadică (de la 10 ani), în fiecare zi câte altă aromă şi păstrez ambalajele, aruncând însă beţele (cel mai ciudat hobby al meu)
-şi cred că m-am lungit prea mult
Citesc şi câteva cărţi fantasy, romance şi altele.
Încâtată de cunoştiinţă.
http://moonlightshines.files.wordpress.c...final1.jpg
Doumyouji Tsukasa: [after peeing against the wall in an elevator shaft, trying to grab Makino's hand as she dangles by one hand] Makino!
Tsukushi Makino: What are you doing?
Doumyouji Tsukasa: I'm trying to save you!
Tsukushi Makino: You didn't wash your hands!
Doumyouji Tsukasa: So what? Come on!
Tsukushi Makino: I'm scared! You're gross! And I don't want to die!
Doumyouji Tsukasa: [after peeing against the wall in an elevator shaft, trying to grab Makino's hand as she dangles by one hand] Makino!
Tsukushi Makino: What are you doing?
Doumyouji Tsukasa: I'm trying to save you!
Tsukushi Makino: You didn't wash your hands!
Doumyouji Tsukasa: So what? Come on!
Tsukushi Makino: I'm scared! You're gross! And I don't want to die!