Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Changes (SasuSaku)

nextuuuuu...sanq for comments:

Capitolul 4.

Il urmaream,oare unde avea sa ma duca?Eram,acum,intr-o pestera,unde parea ca este mai intuneric decat afara, desi afara se intunecase de mult.Nu mai auzeam decat pasii facuti de noi,pentru ca eram feriti de orice zgomot facut de natura.S-a oprit.S-a oprit exact in fata mea,iar eu era sa ma izbesc de el.A stat cateva secunde nemiscat.Atmosfera era destul de agitata,macar daca as fi avut mainile libere, sa fi putut sa ma lupt in caz de ceva.
-Jos! Am auzit graiul lui alarmat,ceea ce m-a facut sa cad in genunchi cat mai repede posibil.Era groaznic.Nu vedeam nimic, ceva sau cineva ne urmarea si Sasuke nici macar nu voia sa-mi spuna ce se intampla.Alergam ca proasta de colo-colo,pana cand am auzit vocea pe care chiar ca nu ma asteptam sa o aud.
-Te calmezi odata?! Simt chakra in jurul nostru.Zambeam.Defapt, imi venea sa sar de bucurie, dar dinnou,mi-am amintit ca nu trebuie sa ma comport patetic.Desi eram in culmea fericirii,aveam nevoie de o explicatie.
-Sasuke?! Dar tu si... Orochimaru si...VOCEA TA!Am zis, plina de extaz.
-Da,calm.Eu nu..JOS!Astea sunt ultimele cuvinte pe care le-am auzit.Dar un tipat,un tipat ma face sa tresar..numai era vocea lui...Ceata,umbre,pasi,asta vedeam sau auzeam.Caldura.O caldura insuportabila imi patrunde prin tot corpul.Ma simt inertan,u ma pot misca.Un singur cuvant imi rasuna in minte,incerc sa-l pronunt, dar nu prea imi iese: Sasuke-kun...Imi aud vocea.Aceeasi voce de copil de acum 4 ani,exact asa a sunat.Simt doua maini cum imi imping abdomenul apoi o putere cum imi curge prin tot corpul.Fiecare rana care ma durea pana acum pare ca se intensifica,si durerea devine tot mai mare.Muschii imi sunt incordati in tot corpul.Un tipat isi face aparitia,ceea ce ma face sa cred ca sunt in viata.Tip incontinuu,imi simt corpul ca si cum ar exploda.Dupa cateva minute de urlat,aud o voce destul de cunoscuta:
-E rezistenta,si e bine,acum.Stiu vocea asta.O voce care pare atat de experimentata, desi persoana care o detine nu este atat de batrana...Imi deschid ochii.Primul lucru pe care il vad este un chip de baiat,cu parul argintiu, si ochelari,mari.Desigur!Mana dreapta a lui Orochimaru.Dar nu,nu,nu iar, nu vocea aia iar!
-Bine,Kabuto!Te poti intoarce.Karin,vino aici!Ii poti trata ranile? Imi strang ochii.Stiam,normal ca stiam, a cui e vocea.Dar nu mai suportam sa-l vad pe Sasuke cu vocea lui Orochimaru.Inca, nu credeam pe deplin ca el nu mai e...pentru ca in pestera...AUCH! Sirul gandurilor imi este intrerupt de roscata din padure, care se pare ca se uita la piciorul meu drept foarte interesata.Langa ea,sta inca Kabuto.Pe Sasuke nu il mai am inca in raza vizuala, desi inca ii aud pasii prin camera.
-Calmeaza-te. A spus Kabuto calm.Vei fi bine.Dupa ce cuvintele lui au incercat sa ma linisteasca, si-a pus mana peste mana mea,si a spus zambind:Doar amandoi suntem ninja medicali,nu? Trebuie sa avem respect unul pentru altul.M-am uitat la el pret de cateva secunde cu ochii mari,apoi mi-am pus celalta mana pe cap si am strans din ochi.Nu-mi mai simteam piciorul in partea de jos, ci doar o durere cumplita ce urca catre genunchi.Inca un urlet a rupt tacerea din incapere.
-KARIN!Am spus sa o bandajezi nu sa o omori.Vocea lui Orochimaru a intrerupt pana si tipatul meu, si a facut-o pe roscata sa se intoarca spre el.
-Nu e vina mea ca se vaita din orice.Si in plus, are muschiul tasat.Daca nu faceam asta nu mai putea sa mearga niciodata.Si inca nu cred ca va mai putea merge cativa ani...trebuie sa continui.Roscata a raspuns nonsalanta,analizandu-ma din cap pana in picioare.
-Nu, da-te. A poruncit Sasuke,apoi, s-a apropiat usor de piciorul meu.Mi-am strans pumnii,dinnou, dar de data acesta nu parea sa ma doara asa tare.Am simtit un lichid scurgandu-se pe pielea din jurul ranii,apoi un bandaj cum imi inconjoara piciorul.
-Gata,dar vei schiopata cateva saptamani.Nu credeam ca pot auzi vocea lui Orochimaru atat de prietenoasa, de blanda si fara sa imi zgarie auzul.
-Mul..multumesc.Dar...ce s-a intamplat?Am incercat sa ma ridic, iar Kabuto mi-a pus mana dupa gatul lui, ajutandu-ma.
-Akatsuki ne-a urmarit.Pestera s-a prabusit si un bolovan a cazut pe piciorul tau.Eu te-am adus doar aici.
-Bine.Si ce vrei,pana la urma?Deja eram cu sufletul la gura...cat mi-am dorit un rapuns, desi pana si acum mi-e frica de el.
-Aici iti vei petrece restul vietii.Esti ninja medical, iar eu am raniti in echipa.Tu trebuie sa stai aici si sa ii vindeci de cate ori am nevoie.Ai poate ca te voi trimite si pe tine peste cativa ani in misiune pentru noul meu corp.Imediat ce te insanatosesti,antreneaza-te cu Karin. Kabuto te va conduce in camera ta,acum. Am incremenit, la propriu. Ce?! Sa fiu...prizoniera, sau ceva de genul asta?! Prizoniera lui Orochimaru?! Nu voi accepta asta...voi scapa eu,cumva.

the end... of this capitol..sper ca va place..astept commuri.zbai:)
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*

Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah

Monster me.

Răspunsuri în acest subiect
Changes (SasuSaku) - de Icsdeee. - 13-01-2011, 04:22 PM
RE: Changes (SasuSaku) - de Moon princess - 13-01-2011, 06:02 PM
RE: Changes (SasuSaku) - de Icsdeee. - 15-01-2011, 10:26 AM
RE: Changes (SasuSaku) - de Moon princess - 18-01-2011, 08:09 PM
RE: Changes (SasuSaku) - de Icsdeee. - 18-01-2011, 10:43 PM
RE: Changes (SasuSaku) - de Too Many Dreams. - 18-01-2011, 11:31 PM
RE: Changes (SasuSaku) - de Icsdeee. - 22-01-2011, 12:13 AM
RE: Changes (SasuSaku) - de Moon princess - 22-01-2011, 01:19 AM