21-01-2011, 08:38 PM
Mă aflam pe tărâmurile necunoscutului. Când a plecat de lângă mine, a comis o prostie. Nu pot să cred că nu vrea să fie cu mine, dacă pot spune aşa. Cred că mă simt prost, poate l-am forţat să facă ceva ce nu vroia, dar eu sunt prea egoist şi când vreau ceva mă impun trup şi suflet. Am mai dat un pahar peste cap. Alcoolul mă liniştea cât de cât şi mă făcea să mă simt mai bine. Când l-am văzut pe prietenul meu, dacă mai este, apropiidu-se am crezut că visez.
- Ce cauţi aici ? am rostit mai mult pentru mine.
- Aş vrea să-mi cer scuze. M-am comportat ca un copil râzgâiat şi cred că şi eu simt ceva pentru tine, altfel nu văd de ce aş fi lăsat-o pe Saya acolo stând ca o proastă şi privindu-mă după ce am respins sărutul ei. Vrei să joci dur ? Bine, accept.
Nu puteam să cred ce spunea, încă credeam că visez sau că e din cauza băuturii. Dar cu siguranţă m-am trezit din vis când buzele lui le-au atins din nou pe ale mele. M-a luat de mână şi m-a scos de acolo.
- Unde mergem ?
- Surpriză ! a spus el, zâmbind.
- Ce cauţi aici ? am rostit mai mult pentru mine.
- Aş vrea să-mi cer scuze. M-am comportat ca un copil râzgâiat şi cred că şi eu simt ceva pentru tine, altfel nu văd de ce aş fi lăsat-o pe Saya acolo stând ca o proastă şi privindu-mă după ce am respins sărutul ei. Vrei să joci dur ? Bine, accept.
Nu puteam să cred ce spunea, încă credeam că visez sau că e din cauza băuturii. Dar cu siguranţă m-am trezit din vis când buzele lui le-au atins din nou pe ale mele. M-a luat de mână şi m-a scos de acolo.
- Unde mergem ?
- Surpriză ! a spus el, zâmbind.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]