21-01-2011, 06:28 PM
Cea mai buna prietena a mea statea toata ziua in casa si se uita nonstop la drame koreene.Eu pe atunci nu prea le gaseam asa de "wow " si mai ieseam din cand in cand in oras si ea isi tinea de fiecare data o casca in ureche..m am ofticat pe ea si n am mai vorbit cateva sapt....(din cauza ca coreenii erau mai importanti)
Eu steam in casa si ma uitam la filme...si plictisindu ma de ele m a omorat curiozitatea sa intru pe mysoju (site cu seriale si filme) si m am uitat la You re beautiful..M-am uitat la actori si l am vazut pe Hong Ki si peYong Hwa (care dupa parerea mea erau cei mai draguti din serial) si m am interesat de ei.....
Apoi de la o melodie m am indragost mai intai de Cn blue iar mai tarziu de Ft island :d
Apoi au urmat scuze la adresa prietenei mele
The End
Eu steam in casa si ma uitam la filme...si plictisindu ma de ele m a omorat curiozitatea sa intru pe mysoju (site cu seriale si filme) si m am uitat la You re beautiful..M-am uitat la actori si l am vazut pe Hong Ki si peYong Hwa (care dupa parerea mea erau cei mai draguti din serial) si m am interesat de ei.....
Apoi de la o melodie m am indragost mai intai de Cn blue iar mai tarziu de Ft island :d
Apoi au urmat scuze la adresa prietenei mele
The End
Zambeste! Maine va fi mai rau!