Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea

Greseli de tastare :

Stralutit -> Stralucit

Plaii -> Ploii

Ruganintea -> Rugamintea

Staruci -> Straluci

Stada -> Strada .

Rima + Masura :

Tare - Mare . Sens - Topesc . Fie - Vecie . Tot - Trecator . Oprit - Venit - Stralucit .

Fereastra - varsa . Uitare - Soare . Mea - Revedea . Zi - Straluci .

Si de aici sunt incurcata . Jur nu rimeaza nici cu aur , nici cu mea si nici cu ta . Defapt aceste cuvinte ramase nu rimeaza cu altele . Am vazut ca ai gasit rima la toate si de aceea ar fi frumos sa fie la toate . Nu le lasa asa pe dinnafara . Este bine cand ai rima ca este mai usor de citit dar nu este nici o problema daca poezia nu are rima .

Masura pare o.k. Nu stau sa numar .

Estetica :

Este o.k . Nu am ce comenta . Puteai sa o asezi frumos pe mijloc . Dar daca tie iti place asa nu am nimic impotriva .

Strofele poti sa le faci de acelasi numar de versuri . Prima are unsprezece versuri iar a doua are douasprezece versuri . Nu am nimic cu asta dar poate o sa iasa mai bine :-?? .

Ideea :

Mi se pare cam mecanica . Incearca sa curga totul . Sa vina totul de la sine . Este bine dar parca ai face poezii la comanda , parerea mea .

Lungimea :

Daca faci o poezie si esti la inceput incearca sa le faci mici si dragute . Ceva traznit sau poetic . Incearca , asa poate o sa fie si mai distractic :-? . Este o.k. Nu este nici lunga dar nici scurta :) .

Ne vedem data viitoare . Las comentariu la urmatoarea poezie ;;) . Bafta si multa inspiratie .
[Imagine: Jun0xCa.png]

Răspunsuri în acest subiect
Dragostea - de Xandra iubire14 - 15-01-2011, 10:56 PM
RE: Dragostea - de Daria - 20-01-2011, 12:25 PM
RE: Dragostea - de Xandra iubire14 - 20-01-2011, 08:59 PM
RE: Dragostea - de Daria - 20-01-2011, 09:45 PM
RE: Dragostea - de LemonCandy - 21-01-2011, 06:03 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)