Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mister. Întâmplări de la miezul nopţii.

Hye ^_^
Pot spune ca acest capitol a fost chiar intersant si ca nu ma asteptam la o asemenea intorstura .Sincer mi-a placut , dar cred ca e prima data cand iti spun , este ceva ce ar fi trebuit sa adaugi , mai exact : Mai multa descriere , sincera aici mai aveai nevoie de putina :-? as fi vrut sa-i descri sentimentele dragei noastre ,,eroine" inca putin , dar si asa e bine :-j
In principiu acest capitol a fost chiar foarte bun si imagintia ta mereu iese la iveala :P Am cateva sugesti in legatura cu corectarea capitolului:

Mi-am amintit cât de enervată am fost când am aflat că îmi petrecusem noaptea acolo şi cât de încântată am putut fi, încă nu pot să cred, când eram atât de aproape să facem ceva, ce niciodată nu se va mai repeta

-inaltura-l pe când

. Am început să inspectez locul, dar nu prea am reuşit, mă atrăgea un singur lucru. Silueta care stătea aşezată lângă Mihaela, pot să jur că seamănă perfect cu ea.
Am inceput sa inspectez locul , dar nu am prea reusit: silueta carea statea asezata kanga Mihaela , pot sa jur ca seamana perfect cu ea.

Ochii ei verzi mă privesc [b]nedumerită, probabil nu ştie cine sunt, dar şocul asemănării m-a lăsat fără cuvinte, aşa că am preferat să o privesc, şi eu, în continuare. [/b]
-nedummeritii
-sau poti reformula :P

umpic- un pic

Cred ca doar te-ai grabit de data aceasta , :P cred ca acesta este motivul greselilor tale . Si scuze daca undeva ti se pare ca sugestile mele nu-si au rostul :-? , probabil gresesc eu. Si crede-ma acest capitol mi s-a parut foarte bun , de ce ? deoarece este :p Felicitarii pentru inca un capitol grozav. Continua tot asa si iti urez in continuare multa imaginatie , imaginatie de care se pare ca in acest moment nu duci lipsa :))

Răspunsuri în acest subiect
RE: Mister. Întâmplări de la miezul nopţii. - de Dufresne - 20-01-2011, 08:45 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noapte de mister Matt 0 1.932 28-12-2011, 06:26 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Fituica de la miezul noptii Moony691 15 9.602 21-08-2011, 10:09 PM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  ÃŽntâmplări... MaDeLyNe 1 2.018 07-07-2011, 06:09 PM
Ultimul răspuns: MaDeLyNe
  Sentimente la miezul noptii xD Rukia JJ 1 2.658 27-03-2011, 12:00 AM
Ultimul răspuns: Reveuse
  Viata de vampir intr-o lume plina de mister , suferinta si idioti Michiyo道代 17 10.049 30-11-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Meredih
  Iubirea e un mister InocentAngel 3 3.683 27-10-2010, 12:19 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Mister! MisS.sAdiStic 2 3.177 04-07-2010, 08:11 PM
Ultimul răspuns: reNnNy
  Ganduri la miezul noptii aleee 5 4.251 24-05-2010, 02:10 PM
Ultimul răspuns: Jasmine

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)