20-01-2011, 09:19 AM
^_^Hye
Am sa dauun edit imediat ce vin de la ore . Sorry [-o<
Asta e cam pe la 3 . [-o<
__________^_^__________
Am citit comurile de mai jos :))
O mica intrebare O.o.::draQusoR.::o.O
Nu spun ca nu ai avut descriere , spun ca ar mai fi trebuit sa adaugi , dar in ciuda acestui lucru acest capitol a fost chiar bun . Ai evoluat , destul de mult :-? insa se poate mult mai mult deoarce stiu ca poti :>.
Ai spus ca nu ai corectat acest capitol , in cazul acesta nu te superi daca iti dau si eu cateva sugesti ? ^_^ Am sa-ti spun unde cred eu ca ar trebui sa schimbi , daca nu crezi asta , nici o problema , ignora-mi comul si gata ^^
sau
Treceam pe langa grupurile de studenti care mergeu dintr-o parte in alta pana ajung la iesire , de unde o iau la dreapta , indreptandu-ma spre casa
Oricum as face :-? mie tot mi se pare inexpresiva sau ca nu-si are locul :-? anyway...
-spatele la fel de alb ca zapada? O_O
-du-te-vino : | no comment =_=
Mai sunt cateva , dar nu vreau sa ma iau de fiecare greseala O_O in plus sunt si putin adormita si irascibila ^_^" sorry dear , sper ca commul meu nu te-a ofensat sau deranjat.Daca da spune-mi pe mess si am sa evit comentarile stupide.Pentru orice eventualitate... Astept urmatorul capitol.Spor la scris!
Era sa uit :)) Felicitarii pentru ideile geniale pe care le ai si pentru imaginatia ta fantstica ^_^ Sunt chiar curioasa ce ideei perverse mai ai in capusor : ))
Am sa dauun edit imediat ce vin de la ore . Sorry [-o<
Asta e cam pe la 3 . [-o<
__________^_^__________
Am citit comurile de mai jos :))
O mica intrebare O.o.::draQusoR.::o.O
Citat:Dialogul a fost bun, gandit si chiar nu mi s-a parut deloc sec...Care dialog ? :)) A avut o singura replica deci nu poti spune ca a avut dialog , nu conteaza.. Chiar nu ma intereseaza dialogul in acest moment :-j ma deranjeaza descrierea.Bun , ai descris ceea ce a facut el , cum arata Anelie , dar eu vreau mai multe sentimente . Cand a intrat sora lui chiar a fost interesant , dar mi-am pierdut interesul cand am observat ca el nu simte absolut nimic , sau i-ai descris undeva sentimentele lui Pein in acest capitol ? Raspund eu.. Nu , scuze daca ti se pare ca sunt dura dar dat fiind ca ideeile ti-au venit insfarsit , scrii bine si ai talnt pe care il poti folosi , nu va de ce nu ma pot astepta la mai mult de la tine !
Nu spun ca nu ai avut descriere , spun ca ar mai fi trebuit sa adaugi , dar in ciuda acestui lucru acest capitol a fost chiar bun . Ai evoluat , destul de mult :-? insa se poate mult mai mult deoarce stiu ca poti :>.
Ai spus ca nu ai corectat acest capitol , in cazul acesta nu te superi daca iti dau si eu cateva sugesti ? ^_^ Am sa-ti spun unde cred eu ca ar trebui sa schimbi , daca nu crezi asta , nici o problema , ignora-mi comul si gata ^^
Citat:Treceam pe langa grupurile de studenti care mergeau dintr-o parte si in alta a curtii pana ajung la iesire, de unde o iau la dreapta, indreptandu-ma spre casa.Treceam pe langa grupurile de studenti care mergeau dintr-o parte-n alta a curtii pana ajung la iesire , de unde o iau la dreapta indreptandu-ma spre casa.
sau
Treceam pe langa grupurile de studenti care mergeu dintr-o parte in alta pana ajung la iesire , de unde o iau la dreapta , indreptandu-ma spre casa
Oricum as face :-? mie tot mi se pare inexpresiva sau ca nu-si are locul :-? anyway...
Citat:Un nume angelic, prea frumos, pentru a fi purtat de o prostituata-am observat ca ai mai multe probleme cu virgula si ti-as putea da mai mult de 10 exemple ^^
Citat: Ea,la randul ei imi maseaza spatele la fel de alb ca zapada abia asternuta pe pamant.-am adaugat virgula
-spatele la fel de alb ca zapada? O_O
Citat:Abia acum incepe adevarata distractie. Un zambet discret, dar totusi pervers, mi se schita pe chipul fin si ma imping puternic inauntru-l ei, facand miscari de du-te-vino.-nu simte nimic , se simte doar pervers ?
-du-te-vino : | no comment =_=
Citat:Degetele mele se jucau prin parul ei castaniu tragand-o uneori de el.-nu te-ai exprimat bine , mai bine reformuleaza ^^
Citat:...de trupul meu bine lucrat timp de zece minute dupa care ies, indreptandu-ma inapoi in dormitor....mergand inapi in dormitor
Mai sunt cateva , dar nu vreau sa ma iau de fiecare greseala O_O in plus sunt si putin adormita si irascibila ^_^" sorry dear , sper ca commul meu nu te-a ofensat sau deranjat.Daca da spune-mi pe mess si am sa evit comentarile stupide.Pentru orice eventualitate... Astept urmatorul capitol.Spor la scris!
Era sa uit :)) Felicitarii pentru ideile geniale pe care le ai si pentru imaginatia ta fantstica ^_^ Sunt chiar curioasa ce ideei perverse mai ai in capusor : ))