20-01-2011, 01:59 AM
Larisa! ^_^ Ma belle! Je suis tres desole parce que je suis retarde >.< [imi pare rau ca am intarziat] Stii cum e cu lenea asta :)). Chiar mi-a placut capitolul :X A fost foarte frumos si foarte trist! Sper sa nu moara Ryo...adica stiu ca nu va muri =P. Descrierea a fost buna. Chiar mi-a placut cum ai descris totul. Se poate si mai bine dar e foarte bine si cum ai descris tu. Oricum e un inceput ;). Naratiunea e foarte buna si ea, la fel si actiunea care nu e grabita. Dialogul nu e sec deci e bine pana aici. Greselile de tastare au fost mentionate de Coo., care a mai zis si sa pui space dp semnele de punctuatie ceea ce voiam si eu sa spun. Singura observatie pe care doresc sa ti-o fac e ca ai greseli in legatura cu formarea propozitiilor. Unde trebuia sa pui punct ori nu pui ori pui virgula. Ai si tu grija la faza asta ca e pacat. Poi cam atat. Astept nextu` si nu uita sa ma anunti.
PS:A inca ceva. Dupa ,,si" nu se pune virgula decat in niste cazuri speciale si nu imi vine niciunul in minte ca sa iti dau exemplu. E ora unu noaptea deh.
PS2:Mi s-a parut si mie putin grabita faza aia cu nici nu s-au cunoscut bine ca deja Ryo s-a indragostit de ea, o ia la el acasa....in fine
PS:A inca ceva. Dupa ,,si" nu se pune virgula decat in niste cazuri speciale si nu imi vine niciunul in minte ca sa iti dau exemplu. E ora unu noaptea deh.
PS2:Mi s-a parut si mie putin grabita faza aia cu nici nu s-au cunoscut bine ca deja Ryo s-a indragostit de ea, o ia la el acasa....in fine