20-01-2011, 01:33 AM
Helloooo ^_^ Vero is here! Ce mi-a placut acest next :X Chiar este foarte reusit! Ai descris totul foarte bine ceea ce m-a facut sa nu vreau sa se mai termine ^_^. Ai talent sa stii! Cum a zis si K.OG tu chiar stii sa asculti de sfaturile altora ceea ce este un lucru bun si o sa ajungi departe. Nu esti genul care sa citeasca o dita mai comentariu care sa tina nu stiu cate randuri de critica si sa zica dupa aia ,,bine, cred ca am gresit aici. Data viitoare o sa fac mai bine." ceva de genul si tot ca ea face. Calitatea asta nu o are oricine! Cu descrierea am terminat-o. Naratiunea este la fel ca si descrierea deci nu am ce comenta la ea. Greseli de tastare am vazut cateva dar nu sunt grave. Actiunea nu este grabita, deci e ok. Nici dialogul nu e mai prejos :> Nu e sec si e in cantitati normale. Nici prea mult, dar nici prea putin. Foarte bine! Nota 10 :)) Aduceti-mi un catalog va rog! Poi hai sa iti dau si o mica critica, nu? Ma rog. Nu e chiar critica e mai mult un sfat. Ai grija cu formularea propozitiilor. Pui anumite semne de punctuatie unde nu trebuie. De exemplu la descrierile personajelor trebuia sa pui niste puncte nu mai stiu exact pe unde. In fine. Cam atat am avut de spus! Imi cer scuze ca din nou am intarziat! Cred ca mi-am facut un obicei dinasta si nu este bine 8-|. So, astfel fiind spuse, astept nextu` si nu uita sa ma anunti cand il pui.
PS:Am uitat ceva. Am vazut la dialog acolo la un moment dat ca ai pus ,,-So,.....". Daca ai inceput ficul in romana continua-l in romana nu adauga cuvinte din alte limbi straina. In cazul nostru engleza.
PS2:,,Mersi" e gresit. Corect este ,,Merci". Cu ,,c" nu cu ,,s". Franceza asta :))
PS:Am uitat ceva. Am vazut la dialog acolo la un moment dat ca ai pus ,,-So,.....". Daca ai inceput ficul in romana continua-l in romana nu adauga cuvinte din alte limbi straina. In cazul nostru engleza.
PS2:,,Mersi" e gresit. Corect este ,,Merci". Cu ,,c" nu cu ,,s". Franceza asta :))
![[Imagine: EnvYQ.png]](http://i1262.photobucket.com/albums/ii611/Vero1996Miss/EnvYQ.png)